Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mikor van itt az idö kapcsolatotokban hogy lefeküdjetek a fiutokkal? Vagy mi határozza meg azt?

Amikor szűz voltam a barátommal 7 hónap után feküdtem le.
Most hogymár nem vagyok szűz szerintem 3-4 hónapot várnék.
általában nálam az határozza meg hogy mikor feszek le vele amikor elérkezettnek látom az idejét. Ha látom a fiún hogy nem nagyon törődik velem, elhanyagol, nem mutatja ki hogy szeret stb akkor nyílván nem fogok vele lefeküdni, de ha foglalkozik velem és kivárja azt a 3-4 hónapot akkor megérdemel és lefekszek vele. persze minél idősebb vagyok annál jobban csökkennek azok a hónapok, mert már huszonéves korba nem hiszem hogy várogatni fogok.
17/L

Az, hogy
Hány éves vagyok?
Mennyire vagyok érett?
Mennyi ideje járunk a fiúval?
Mennyire mély a kapcsolatunk?
Mennyire bízok meg benne?
Stb.
Talán ezek a legfontosabbak.:)
Az ideális szüzeség elvesztése nálam:
-17-18 évesen
-min. 1 év járás után
-szeressem a fiút
-ő is szeressen
-bízzak meg benne
-a szüzesség elvesztése előtt előtt legyenek pettingek.
Ha nem lennék szűz, akkor kicsit kevesebb járási idő is beleférne a lefekvésig, de kb. ugyanezek a törvények lépnek nálam érvénybe.:)

Kedves 12:08. Valszeg még fiatal vagy, mint a pasid, aki ezért még kis béna. Az a helyzet, hogy ha én összejövök egy lánnyal, akkor abból pár héten belül szex lesz, vagy nem kíván. Egyszerűen azért, mert ha találkozunk, akkor fel fogjuk izgatni egymást, úgy, hogy nem fog tudni megállni. És én sem. :P
Amúgy pedig nem tudom mi a baj a szexszel. Mintha valami gonosz, vagy nagy dolog lenne, pedig az csak egy kellemes időtöltés. Persze csak ha védekeztél, de azt mindig szoktam. :)

Hát igen.de ha szűz a lány akivel vagy,nem hiszem hogy azonnal igent mond neked.
Jó tudni,hogy azért kis béna vagyok,mert még szűz vagyok...

Én sem vagyok büdös ótvar k*rva, de négy és fél hónap után azt mondtam, hogy szeretném, pedig csak 16 éves voltam, és ráadásul szűz. Én is ilyen "minimum 1 év" határidővel indultam, de aztán gondolkoztam azon, hogy azért kellene várjak, hogy utána ne mondják azt, hogy k*rva vagyok? A szüleim nem ellenezték, örültek, hogy megfontoltam a dolgot, tudtam mindent a védekezésről, és szép volt az egész, egy év telt el azóta, még mindig együtt vagyunk a barátommal.
Egyébként szerintem nem kell őket lebénázni, mondjuk nekem is fura, hogy valaki több, mint két év után nem érzi felkészültnek magát. De ha így érzi jól magát, akkor nem kell érte megszólni :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!