Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok mikor van itt az idö...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mikor van itt az idö kapcsolatotokban hogy lefeküdjetek a fiutokkal? Vagy mi határozza meg azt?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 11:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én csak egy valamit nem értek. Tegyük fel, hogy az illető:

*Felkészült a szexre testileg

*Felkészült lelkileg

*Szereti a párját

*Megbízik benne

*Kívánja őt

akkor mégis mi a francért kéne várni a szexel? Azért, hogy a többieknek megfelelj? Vagy miért? Kit érdekelnek a többiek, ez a te életed. És van egy idézet (elnézést a pontatlan idézésért)

"Én nem azért születtem, hogy neked megfeleljek, és te sem azért születtél, h nekem megfelelj"

Kb ennyi.

Aki meg nem érzi, vagy nincsenek meg azok a feltételek, amiket írtam, annak teljesen felesleges ilyen határidőket szabnia. Mert pl azt mondja, h egy év. És mégis egy év múlva mért érezne másképp.

Természetes, hogy az elsőnél mindenki izgatott. De most csak kérdezem, nem ugyanolyan ez az izgalom, 3 hónap, 5 hónap és egy l év után?

2009. jún. 26. 12:59
 12/22 anonim ***** válasza:

Én 17 éves lány vagyok.

3 honapja járunk a barátommal, de sztem még nincs itt az ideje

Tőled és tőle függ nagymértékben

Érezni fogod sztem, miko van itt az ideje

2009. jún. 26. 14:14
 13/22 anonim ***** válasza:

12:01-es vagyok. Most nem azért, de mi a jó b*dös francért kellett lepontozni? Kiváncsi vagyok melyik i*ótának nem tetszik a válaszom. Talán a mai világban baj az hogyha nem fekszek egyből az első 5 randi után az ágyba? Baj az hogyha várok egy kis időt? És igen nem tudok megbízni benne az első 1 hónap után, tapasztalatból mondom, nekem minimum kell 2-3 hónap amire megtudok benne bízni.

Áruljátok már el melyik kis izé pontozott le? Folyamatosan lepontoznak pedig csak a véleményemet írom le, nem bántok senkit.

Ha volt annyi eszed h lepontozz akkor vállald már föl lécci és mond meg MIÉRT ponoztál le. Gerinctelen

2009. jún. 26. 16:13
 14/22 anonim ***** válasza:

16:13-as vagyok. Még annyit fűznék hozzá, hogy az a pasi aki azért eldobja a barátnőjét mert nem hajlandó vele lefeküdni 2-3 hónapig az nem pasi. Valszeg biztos van vmi OKA és nem hajlandó belemenni az a bizonyos lány, csak mondjuk nem mondja meg.

Mondjuk felnőttkorba már tök 8 mert ott nem várogatni kell, hanem azért egy 16-17 éves lánynak nem a szex az első és legfontosabb dolga míg a fiúknak igen. B*nkó az a srác aki nem bír várni, ennyi.

2009. jún. 26. 16:16
 15/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat (16:13 nem pontoztak le csak pár ember máskép gondolja ahogy minden ember más, ne sértögy meg ezek csak szavak lehet hogy sokkal nagyobb vagy mindt a t9bbi mert van szived ..) én is te is de eddig én is ugy gondoltam hogy minél hamarabb de ahogy ezeket olvastam rájöttem hogy nagyon szeretném de akarni csak akkor akarom ha az én szerelmem is ugy láttja!!köszönöm a tanácsokat
2009. jún. 26. 17:37
 16/22 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez mindenkinél más:) Nálam például ő sosem erőltette a dolgot, sőt én hoztam fel a témát, ezen kicsit me is volt lepve.:) Meg kell hogy legyen az a bzalom és szerelem, hogy hagyjam megdönteni magam:)
2009. jún. 26. 17:41
 17/22 anonim ***** válasza:
12:06 Mi megpróbáltuk a 30 napos sex mentes időszakot:) Kíváncsi voltam barátom kibírná-e (megpersze hogy milyen lenne utána a sex). Há mondanom sem kell, egy napig se bírtuk, azután hogy megbeszéltük rá egy napra már másztunk is egymásra:P
2009. jún. 26. 17:47
 18/22 anonim ***** válasza:
én 20hónapja várok a barátnőmre. jövő hétre tervezzük, h mi lessz belőle, nem tudom:S
2009. jún. 26. 18:50
 19/22 anonim ***** válasza:

de ha mégtovább várat, szakitok vele.

20 hónap az majdnem két év, ráadásul 16és fél éves koromtólk. azért ez nem lenne bunkóság, vagy igen?

2009. jún. 26. 18:50
 20/22 A kérdező kommentje:
hu haver 20 honap nagyon sok .de ha nagyon szereted a csajt akkor várj még nah tudom miröl van szo én is fiu vagyok bakker igen hosszu 20 honap halli szerintem a legjobb megoldás az volna ha leülnétek és megbeszélnétek egymásal mert ez az idö már hajbatépö..nemtudom hogy én melete-e maradnék..csak ha szeretem nem?
2009. jún. 26. 19:30
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!