Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mikor van itt az idö kapcsolatotokban hogy lefeküdjetek a fiutokkal? Vagy mi határozza meg azt?

Én csak egy valamit nem értek. Tegyük fel, hogy az illető:
*Felkészült a szexre testileg
*Felkészült lelkileg
*Szereti a párját
*Megbízik benne
*Kívánja őt
akkor mégis mi a francért kéne várni a szexel? Azért, hogy a többieknek megfelelj? Vagy miért? Kit érdekelnek a többiek, ez a te életed. És van egy idézet (elnézést a pontatlan idézésért)
"Én nem azért születtem, hogy neked megfeleljek, és te sem azért születtél, h nekem megfelelj"
Kb ennyi.
Aki meg nem érzi, vagy nincsenek meg azok a feltételek, amiket írtam, annak teljesen felesleges ilyen határidőket szabnia. Mert pl azt mondja, h egy év. És mégis egy év múlva mért érezne másképp.
Természetes, hogy az elsőnél mindenki izgatott. De most csak kérdezem, nem ugyanolyan ez az izgalom, 3 hónap, 5 hónap és egy l év után?

Én 17 éves lány vagyok.
3 honapja járunk a barátommal, de sztem még nincs itt az ideje
Tőled és tőle függ nagymértékben
Érezni fogod sztem, miko van itt az ideje

12:01-es vagyok. Most nem azért, de mi a jó b*dös francért kellett lepontozni? Kiváncsi vagyok melyik i*ótának nem tetszik a válaszom. Talán a mai világban baj az hogyha nem fekszek egyből az első 5 randi után az ágyba? Baj az hogyha várok egy kis időt? És igen nem tudok megbízni benne az első 1 hónap után, tapasztalatból mondom, nekem minimum kell 2-3 hónap amire megtudok benne bízni.
Áruljátok már el melyik kis izé pontozott le? Folyamatosan lepontoznak pedig csak a véleményemet írom le, nem bántok senkit.
Ha volt annyi eszed h lepontozz akkor vállald már föl lécci és mond meg MIÉRT ponoztál le. Gerinctelen

16:13-as vagyok. Még annyit fűznék hozzá, hogy az a pasi aki azért eldobja a barátnőjét mert nem hajlandó vele lefeküdni 2-3 hónapig az nem pasi. Valszeg biztos van vmi OKA és nem hajlandó belemenni az a bizonyos lány, csak mondjuk nem mondja meg.
Mondjuk felnőttkorba már tök 8 mert ott nem várogatni kell, hanem azért egy 16-17 éves lánynak nem a szex az első és legfontosabb dolga míg a fiúknak igen. B*nkó az a srác aki nem bír várni, ennyi.

de ha mégtovább várat, szakitok vele.
20 hónap az majdnem két év, ráadásul 16és fél éves koromtólk. azért ez nem lenne bunkóság, vagy igen?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!