Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim azt hiszik hogy leszbikus vagyok! Mit csináljak?
18 éves lány vagyok és a hétvégén kíváncsiságból csináltam magamról néhány intim képet. Egy fényképezőgépünk van, azt használja az egész család. A képen nem látszik semmi csak a puncim. Véletlenül nem töröltem le a képeket és apukám elvette a gépet és megtalálta a fotókat. Előszőr nem szólt semmit, hanem odahívta anyumat. Én nem tudtam semmiről, azt hittem kitöröltem a képeket!!! Tegnap meg hívnak hogy mi ez a gépen?? Teljesen elvörösödtem meg sem tudtam szólalni. Kérdezték hogy hogy került ez a fgép memóriájába. Én meg azt mondtam hogy egy filmből fotóztam. És akkor kérdezték hogy mi van bu.zi vagyok??? (mármint leszbi, de mindegy). És én zavaromban azt mondtam hogy "igen, na és?" . Úgy hirtelen jobb megoldásnak tűnt mint megmondani az igazat.
Mit csináljak? Hogy magyarázzam ki?? Úgy szégyelem magam, nem merek a szemükbe nézni!!! Olyan hülye vagyok!!!!!

nem olvasttam válaszokat, csak kérdés alapján írok.. :)
mond azt, hogy nem láttad még milyen más nőké, érdekelt milyen másoké... és nem tudtad abban a pillanatban mint mondj, ezért mondtad azt...

Mond meg hogy a barátodat akartad meglepni csak nem volt időd teljesíteni a feladatot. Lefényképeztél vmit egy újságból és ezzel akartad meglepni hogy neked milyen szép :D
Nekem ez jó meglepetés lenne.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!