Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szüleim azt hiszik hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim azt hiszik hogy leszbikus vagyok! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok és a hétvégén kíváncsiságból csináltam magamról néhány intim képet. Egy fényképezőgépünk van, azt használja az egész család. A képen nem látszik semmi csak a puncim. Véletlenül nem töröltem le a képeket és apukám elvette a gépet és megtalálta a fotókat. Előszőr nem szólt semmit, hanem odahívta anyumat. Én nem tudtam semmiről, azt hittem kitöröltem a képeket!!! Tegnap meg hívnak hogy mi ez a gépen?? Teljesen elvörösödtem meg sem tudtam szólalni. Kérdezték hogy hogy került ez a fgép memóriájába. Én meg azt mondtam hogy egy filmből fotóztam. És akkor kérdezték hogy mi van bu.zi vagyok??? (mármint leszbi, de mindegy). És én zavaromban azt mondtam hogy "igen, na és?" . Úgy hirtelen jobb megoldásnak tűnt mint megmondani az igazat.

Mit csináljak? Hogy magyarázzam ki?? Úgy szégyelem magam, nem merek a szemükbe nézni!!! Olyan hülye vagyok!!!!!

2009. jún. 25. 22:03
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
89%
hát mond el hogy poén volt...
2009. jún. 25. 22:04
 2/27 anonim ***** válasza:
89%
ebben benne vagy nyakig de szerintem mond el nekik az igazat hátha mmégsem veszik be meg minden
2009. jún. 25. 22:05
 3/27 A kérdező kommentje:
poén?? és mit mondjak hogy az én pin.ámat nézegették?? ez nem poén
2009. jún. 25. 22:05
 4/27 anonim ***** válasza:
91%
Huhhh hát ez ultra ciki szitu lehetett sajnállak igazán!Szerintem meséld el nekik,hogy kiváncsiágból csináltad a képet vagy ha annyira szégyenled magad miatta irj nekik egy levelet!de amúgy te is buta voltál ha kiváncsi vagy hogy hogy néz ki a puncid miért nem tartasz magad elé egy tükröt és nézegeted meg!!??Bocsi ha ez durván hangzott de hang lejtésem normális és kedves hangon szolalt meg!:)
2009. jún. 25. 22:06
 5/27 anonim ***** válasza:
72%
mondd azt, h van egy csaj akit nagyon utáltok a barátnőddel, és más névvel írogattatok neki, mint lány, és ezt a képet küldtétek el neki, hogy meg tudjátok szívatni, és leégetni mindenki előtt.
2009. jún. 25. 22:06
 6/27 anonim ***** válasza:
88%

Ha nem fognak ezzel buzerálni, akkor nem kell elmondanod. Majd ha lesz barátod/vagy van, akkor rájönnek, hogy tévedtek. De ha nem fogják abba hagyni akkor mond meg annak, akivel jobban kijössz és nem szégyelnéd magad annyira előtte, legyen az vagy az anyud vagy az apud.

L, 18

2009. jún. 25. 22:07
 7/27 anonim ***** válasza:
50%
Kellett neked ez..Most jól benne vagy a sz.rban,hát a helyedben,én se tudom igazán hogy mit tenném..
2009. jún. 25. 22:08
 8/27 A kérdező kommentje:
Volt már barátom és most is van :S
2009. jún. 25. 22:08
 9/27 anonim ***** válasza:
80%
22:06!Égesse be magét még jobban?Nem ismerjük a szüleit és őt sem,hogy mennyire bizalmasak ilyen helyzetbe!ne hazudj ettől nagyobbat szerintem
2009. jún. 25. 22:10
 10/27 anonim ***** válasza:
55%
uuh hát nayon sajnállak, ez tényleg elég gáz lehetett
2009. jún. 25. 22:11
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!