Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim azt hiszik hogy leszbikus vagyok! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és a hétvégén kíváncsiságból csináltam magamról néhány intim képet. Egy fényképezőgépünk van, azt használja az egész család. A képen nem látszik semmi csak a puncim. Véletlenül nem töröltem le a képeket és apukám elvette a gépet és megtalálta a fotókat. Előszőr nem szólt semmit, hanem odahívta anyumat. Én nem tudtam semmiről, azt hittem kitöröltem a képeket!!! Tegnap meg hívnak hogy mi ez a gépen?? Teljesen elvörösödtem meg sem tudtam szólalni. Kérdezték hogy hogy került ez a fgép memóriájába. Én meg azt mondtam hogy egy filmből fotóztam. És akkor kérdezték hogy mi van bu.zi vagyok??? (mármint leszbi, de mindegy). És én zavaromban azt mondtam hogy "igen, na és?" . Úgy hirtelen jobb megoldásnak tűnt mint megmondani az igazat.
Mit csináljak? Hogy magyarázzam ki?? Úgy szégyelem magam, nem merek a szemükbe nézni!!! Olyan hülye vagyok!!!!!
Ja, kistükör is megtette volna. Olyan hülyeeee vagyok!!!
2009. jún. 25. 22:12
12/27 anonim válasza:
És erről a barától a szüleid is tudnak?Ha igen akkor biztosan gondolják,hogy valami más miatt lett lefotózva az intim régiód!Én meg mondanám az igazat abból sosem lehet baj!ahogy mondtam vagy irj levelet neki ha annyira szégyenled magad!
2009. jún. 25. 22:12
13/27 anonim válasza:
Mond meg nekik az igazat.
2009. jún. 25. 22:13
14/27 anonim válasza:
Szerintem tegyél úgy mintha semmi sem történt volna.Minden csoda 3 napig tart.
15/27 anonim válasza:
A tükröt azért irtam,mert voltam én is ilyen korban !És én is ugy tettem igy biztos voltam benne,hogy nem bukok le!:)
16/27 A kérdező kommentje:
Dehogy tudják a barátom szülei!!! Senki nem tudja, a barátom sem!!!
2009. jún. 25. 22:14
17/27 anonim válasza:
Szerintem el kéne valahogy mondani az igazat. Nagyon nehéz lesz, de reméljük megértik!
2009. jún. 25. 22:16
18/27 anonim válasza:
jaj nem azt hogy csináltál fotot!Hanem a szüleid tudják hogy van barátod ,mert ha tudják akkor biztosan sejtik hogy nem vagy leszbikus ha van barátod!Szerintem mond el nekik!Tudod hogy nagy a para de ezt sajna nem teszi meg helyetted senki :( Vagy ha nem kérdezgetnek rola akkor hagyd ne bójgasd a témát te sem!
2009. jún. 25. 22:20
19/27 anonim válasza:
Szerintem mond el őszintén hogy miért csináltad, és legközelebb jobban vigyázz az ilyen képekkel, vagy vegyél magadnak egy fényképezőt.
2009. jún. 25. 22:49
20/27 anonim válasza:
:D:D:D te jó ég, saját magad fotózod ott?,:D szerintem mondd el az igazat, biztos megértik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!