Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen mennétek bele egy olyan kapcsolatba, amely csak a szexről szól?

Szerintem sem a kortól függ.
Én 21 vagyok, és jelenleg ilyen kapcsolatom van.
Mivel nincs komoly kapcsolatom, és nem is igazán vágyok rá már egy ideje, de a szexre szükségem van, mint mindenki másnak, így maradt ez a lehetőség.
Nem kizárólag szexről szól, mert valójában ez kicsit inkább barátság, de érzelmek nincsenek benne.

Annyira nem bírom, amikor azonnal k..vázni kezdenek.
Most attól, hogy valaki nem olyan szerencsés, hogy találjon magának egy tökéletes párt, attól még vannak vágyai és nem feltétlenül kielégítő évekig csak masztizni.
Persze igaz, össze lehet jönni mondjuk egy arra méltatlan pasival, akivel totál nem illünk össze, csak azért, mert a szex hiányzik...

Soha. Örülök ha kimarad a szex az életemből, nem hogy még ilyen kapcsolatom legyen.
25/l

meglepjelek titeket??:)
15és fél éves vagyok , és egy ilyen "kapcsolatom" van már 1 éve:)
lehet lepontozni.
a történetet pedig nem fejtem ki,mert senkire sem tartozik a magánéletem.

Én bármikor benne vagyok! Azok a lányok akik belemennek, nem k.rvák, csak szükségük van bizonyos testi kapcsolatra. És már 16 éves koromtól vannak ilyen kapcsolataim. Most 22 vagyok. és fiú.
P87
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!