Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami nincs rendben velem?
Néha undorodom a férfiaktól.Ha kényeztetnek,akkor nincs semmi baj vagy ha csókolozunk vagy hasonló.De ha arra kerül a sor,hogy megfogjam,vagy annál több,akkor a hányinger kerülget.Ha csak látom,néha akkor is.Még nem láttam olyat,amitől ne.Bár még körülmetéltet se láttam.
Velem van a baj vagy ez egy idő után elmúlik?Kicsit féelk,hogy velem van a baj.Néha,ha arra gondolok,hogy az belémkerül.akkor is rosszulleszek.De néha meg annyira kívánom,csak ha belegondolok,hogy az belémkerül...akkor ugyanott tartok.
Nem vagyok annyira fiatal és érettebb is vagyok a koromnál,szóval ez nem lehet gond.Kissé féelk :(
Előre is köszi a segítséget!
17/L

Semmi gond nincs veled.
Egyszerűen még nem jött el az a kapcsolat az életedben, amiben a szex megengedhető lenne, ezt jelzi a tested. Ha érzed valaki mellett azt az érzelmi biztonságot, ami egy nőnek ehhez kell (a felelősségteljesebbeknek a biztonság elengedhetetlen, ez nem görcsösség), akkor lehullanak a gátlások. Ne akard akarattal feloldani, nem lenne jó vége.
Egyébként egy kifejezetten jó védelem ez neked a csak kihasználni akaró fiúk ellen. Nyugodtan várakoztasd meg mindet. Amelyik otthagy, az nem gondolta igazán komolyan.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!