Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valami nincs rendben velem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami nincs rendben velem?

Figyelt kérdés

Néha undorodom a férfiaktól.Ha kényeztetnek,akkor nincs semmi baj vagy ha csókolozunk vagy hasonló.De ha arra kerül a sor,hogy megfogjam,vagy annál több,akkor a hányinger kerülget.Ha csak látom,néha akkor is.Még nem láttam olyat,amitől ne.Bár még körülmetéltet se láttam.

Velem van a baj vagy ez egy idő után elmúlik?Kicsit féelk,hogy velem van a baj.Néha,ha arra gondolok,hogy az belémkerül.akkor is rosszulleszek.De néha meg annyira kívánom,csak ha belegondolok,hogy az belémkerül...akkor ugyanott tartok.

Nem vagyok annyira fiatal és érettebb is vagyok a koromnál,szóval ez nem lehet gond.Kissé féelk :(

Előre is köszi a segítséget!

17/L

2009. jún. 25. 01:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond nincs veled.

Egyszerűen még nem jött el az a kapcsolat az életedben, amiben a szex megengedhető lenne, ezt jelzi a tested. Ha érzed valaki mellett azt az érzelmi biztonságot, ami egy nőnek ehhez kell (a felelősségteljesebbeknek a biztonság elengedhetetlen, ez nem görcsösség), akkor lehullanak a gátlások. Ne akard akarattal feloldani, nem lenne jó vége.

Egyébként egy kifejezetten jó védelem ez neked a csak kihasználni akaró fiúk ellen. Nyugodtan várakoztasd meg mindet. Amelyik otthagy, az nem gondolta igazán komolyan.

2009. jún. 25. 01:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Velem is volt iylesmi kamaszkoromban. Kb 16 éves lehettem, egyik barátnőmnek már komoly barátja volt. Akkor persze élőben még nem láttam hímtagot, inkább csak képeken, meg filmeken. Hát nekem is hasonló volt a véleményem... Hogy fúj, meg hogy néz már ki, stb... Aztán nem erre figyeltem, éltem a kamaszkoromat, és most 22 évesen imádom a barátomat, tetőtől-talpig, ő a legszebb, neki van a legszebb, és a leggyönyörűbb! Hidd el, változhatsz még, de ne ezen agyalj egyfolytában! (bár tudom, nehéz, amikor sajnos a te korodban már szinte senki nem szűz, és mindenkit ez foglalkoztat...nagyon sokat változott a világ...)
2009. jún. 25. 11:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindennek eljön az ideje. Az hogy körülmetélt, az meg nem olyan tul gyakori.
2010. jan. 23. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!