Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon tönkremehet egy kapcsola...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tönkremehet egy kapcsolat abba, ha a hölgy nem szeretne análisan közösülni?

Figyelt kérdés
Előre kikötném, hogy nem tizenéves vagyok, és a párom is már túl van a 30-on. Egy éve vagyunk együtt, minden szuper és nagyon jó. Nem mondanám magam prűdnek, mert egyáltalán nem vagyok az. Páromról már kezdetek óta tudom, hogy neki minden álma, hogy kipróbálja a szex eme fajtáját. Viszont ami probléma lehet, hogy neki elég nagy a pénisze, és félek nagyon, hogy nem esne jól... Valamint ha jól esne, akkor sem szeretném túlzásba vinni! Szóval talán attól is tartok, hogy ha egyszer kipróbáljuk, akkor utána már mindig szeretné... Egyszóval félek, nna. Egyébként tudom, hogy izgatható ez a testrész, mert néha önkielégítésnél már kipróbáltam, valamint szexben is előfodrul, hogy barátom izgatja ujjal. De ilyenkor is az szokott lenni, hogy ő már egyre mélyebbre kerülne, vagy betenné még egy ujját (atya úr isten...) énnekem pedig az már kellemetlen, és leállítom. Ezek után még nekem van lelkiismeret-furdalásom, hogy nem hagyom szegényt "szórakozni", vagy szóval elég nehéz leírni... Úgy érzem, mintha azt gondolná, hogy azért nem vágyom rá, hogy neki rossz legyen. Félek a péniszétől, mert már volt, hogy próbáltuk, de nem bírt eleget várni az izgatással, két perc simogatás után már be akart hatolni, és hát nagyon kellemetlen volt... Ő persze nem érti meg. Most nem azt mondom, hogy ez mindig előjön nálunk, mert nem heti téma... Csak tudom, hogy nagyon szeretné, és nem tudom, hogy azért kipróbáljuk-e, vagy hagyjam az egészet inkább... Nem tudom, melyik lenne a jobb, ha azért egy esélyt adok neki, vagy így neki se álljak? Őszintén szólva ha ujjal csinálja, akkor nagyon jó érzés tud lenni, de attól félek nem tudnék rendesen ellazulni. Mert azért egy 20 cm hosszú és elég vastag pénisz nem egy ujj. És tudom, hogy őt nagyon izgatja ez a téma. Már mondtam enki, hogy nem tudom, ha az ő fenekéről lenne szó, vajon akkor is ilyen izgatott lenne-e? Ja és akkor a tisztálkodásról még nem is beszéltünk... Azt sem tudom, ilyenkor hogyan kell megmosnom magam...
2009. jún. 23. 18:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
71%
Hát, ez elég fogós kérdés. Nagy a sérülés veszélye, ahogy írod a párod méreteit. Ehhez egyébként is nagyon alapos előkészületek kellenek. Teljes végbél tisztítás, nagy adag sikosító és még ennél nagyobb hőfokú izgalom is. Próbáld inkább lebeszélni róla és próbáld meg másképp /pld. orálisan/ kényeztetni. Talán beéri azzal is. Ha szeret és tisztel, megérti az aggályaidat és nem akarja mindenáron ezt a dolgot.
2009. jún. 23. 19:06
 2/17 A kérdező kommentje:
Ó, az orális szexszel semmi gondunk, azt nagyon szereti, ahogyan csinálom, de félek, ez nem lesz neki elég. Sajnálom is amiért nem tudom neki megadni ezt az örömöt, és nem tudom, mitévő legyek!
2009. jún. 23. 19:08
 3/17 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ettől a kapcsolatotok nem fog tönkremenni, viszont ha nagy benne a kiváncsiság előbb utóbb keresni fogja ezt az élményt, ha te nem adod meg neki akkor máshonnan fogja pótolni. A "ha szeret téged megérti" női dumát a férfi oldalról is lehet ám értelmezni: "ha szereted megteszed érte" Ezzel nem azt mondom hogy mindenáron hajrá durr bele, inkább próbáld vele megosztani őszintén a félelmeidet és kipuhatolni, hogy neki ez mennyire fontos.
2009. jún. 23. 19:55
 4/17 anonim ***** válasza:
Ha én így gondolkodnék, mint te, hogy szeretném, de félek, akkor tuti kipróbálnám, sok izgatás, türelem síkosító, szerintem így egy próbát megér. Engem szimplán undorít azért nem csinálom.
2009. jún. 23. 19:56
 5/17 A kérdező kommentje:
Hmm, elgondolkodtatóak a válaszok... Amikor az ujjával izgat, azzal semmi bajom, de tartok attól, hogy nem fogok tudni ellazulni és ha a péniszével hatolna be akkor már fájni fog. Bár talán ha sehogyan sem megy, és rosszul fog esni, akkor majd ő is látja a saját szemével, hogy nem jó, és hagyjuk. Vagy?
2009. jún. 23. 20:02
 6/17 A kérdező kommentje:
Ja és persze azt is tudom, hogy sikosító, és gumióvszer használata kell hozzá, mondtam már neki is, mert ő erről nem tudott semmit.
2009. jún. 23. 20:04
 7/17 anonim ***** válasza:

Tönkremenni tönkremehet, bár az a párod érzelmeit minősíti.

Nézd, egy próbát megérne a dolog, a bökkenő csak az, hogy mint írtad, már kísérleteztek, és nem a legfigyelmesebb. Ha szeretnél neki örömet okozni, ültesd le, és mondd el neki, hogy ez rohadtul tud fájni, ha nem izgat fel rendesen, azt meg csak nem akarhatja, hogy közben ledobd magadról.

És igen, szerintem a pasik 90%-a nem gondol bele, hogy neki hogy esne. Én az agresszívan próbálkozó pasijaimnak megmondtam, hogy persze, kipróbálhatjuk az anált, csak előbb én feltolnám neki a vibrátoromat, hogy ő is tudja, milyen. NE félj, egyik sem akarta utána.

A mostani párommal viszont lehet h kipróbálom...

2009. jún. 23. 20:22
 8/17 A kérdező kommentje:

A válaszaitok alapján én is gondolkodóba estem. Azt hiszem, meg fogjuk próbálni, de előtte valószínűleg beszerzünk egy kisebb műpéniszt, és először az ujjával, utána a műpénisszel, és a legvégén pedig ha nincsen probléma akkor az övével próbálkozunk!

Hát nem tudom, ahogyan ismerem, nem menne rá a kapcsolatunk, de azért én nagyon félek tőle, mert nagyon szeretem, és nem akarom elveszíteni! :(

2009. jún. 23. 20:50
 9/17 anonim válasza:
szerintem beszéljétek át a dolgot és lassan próbáljátok meg. biztos megéri nekem elhiheted.ja,és nem muszály az óvszer csak megfelelő tisztálkodás.
2009. jún. 23. 20:57
 10/17 anonim ***** válasza:
Én kvázi a barátod nevében beszélek, hasonló a problémám, csak én vagyok a pénisz túloldalán (Bocs, ha erős volt). Nos a kérdésedre a válasz. Az igazán mély érzelmű kapcsolat nem mehet tönkre. A párkapcsolatnak ez csak mellékaspektusa lehet. Úgy gondolom, ha egyébként kielégítő nemi életet élsz egy ilyen beteljesületlen vágy nem szabad hogy megmérgezze a kapcsolatot. Nyilván nekem is jó lenne, mert veszettül furja az oldalamat a kiváncsiság, de mikor egy fergeteges szeretkezés végén kielégülök nem hiányzik. Tudomásul kell vennem, hogy ez a dolog őt nem vonzza, így önös érdekből nem erőltetem. Titkon persze reménykedek, de nem tölti be napjaim nagyrészét az ügy. Egyébként vágyom egy Ferrarira is,...
2009. jún. 23. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!