Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tönkremehet egy kapcsolat abba, ha a hölgy nem szeretne análisan közösülni?
Tönkremenni tönkremehet, bár az a párod érzelmeit minősíti.
Nézd, egy próbát megérne a dolog, a bökkenő csak az, hogy mint írtad, már kísérleteztek, és nem a legfigyelmesebb. Ha szeretnél neki örömet okozni, ültesd le, és mondd el neki, hogy ez rohadtul tud fájni, ha nem izgat fel rendesen, azt meg csak nem akarhatja, hogy közben ledobd magadról.
És igen, szerintem a pasik 90%-a nem gondol bele, hogy neki hogy esne. Én az agresszívan próbálkozó pasijaimnak megmondtam, hogy persze, kipróbálhatjuk az anált, csak előbb én feltolnám neki a vibrátoromat, hogy ő is tudja, milyen. NE félj, egyik sem akarta utána.
A mostani párommal viszont lehet h kipróbálom...
A válaszaitok alapján én is gondolkodóba estem. Azt hiszem, meg fogjuk próbálni, de előtte valószínűleg beszerzünk egy kisebb műpéniszt, és először az ujjával, utána a műpénisszel, és a legvégén pedig ha nincsen probléma akkor az övével próbálkozunk!
Hát nem tudom, ahogyan ismerem, nem menne rá a kapcsolatunk, de azért én nagyon félek tőle, mert nagyon szeretem, és nem akarom elveszíteni! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!