Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratommal lefeküdtünk, de semmit nem hasznaltunk. Csak kivette mielott elment. De nem biztos h nem kerult belém is. Mennyire legyek nyugodt?

Ja, és számolj vele, hogy drága lesz a gyógyszer.
Kb. 4000-5000 Ft lehet.

Buta kislány. Jó mindegy msot már, elég szidást kaptál. Menj el nőgyógyászhoz, vagy ha nincs más lehetőség az ügyeletre, pont most van rá a legnagyobb esélyed, hogy terhes legyél. Főleg, hogy nem biztos, hogy nem került beléd. De NE idegeskedj, megvan a gyógyszer, ma történt még van időd, de jobb minél előbb. Vigyél magaddal TAJ KÁRTYÁT és legalább 10000 forintot. Elmondod, hogy esemény utánit szeretnél, nem vizsgálank meg, hanem felírják, kiváltod (kórház gyógyszertárban próbáld inkább mert nem mindenhol tartanak), minél előbb vedd be. Olvasd el mit ír, utána nem lehet hányni/hasmenés pár óráig. EZÉRT ne idegeskedj, mert az idegességtől előfordulhat ilyesmi gond. Szóval nyugi, beveszed és nem lesz gáz.
Nos... ezek után én szépen leülnék és megbeszélném magammal a továbbiakat. Ugyanis a kedves barátod, aKÁRMIT ígérget és mondd neked ezután egy kretén tuskó, aki a naiv, buta kislányokat eteti, hogy majd vigyáz. Én az ilyen kedvéért tablettával se tenném tönkre a szervezetemet! Mert ott is bemesélné, hogy nem lenne tőle bajod, aztán ha mégis vagy bármi lenne ott hagyna a francba. Vagy ha megunna akkor is, te meg ott maradnál a szétcseszett hormonháztartásoddal. (Nem a tabi ellen vagyok, félreértés ne essék, de ilyesmit KOMOLY kapcoslatban kell, ahol megbízhatsz a barátodban). Ja, és azt is kaluláld bele, hogy akármi baleset (óvszer szakadás, újabb vigyáztok akció stb) lesz fél évig nem vehetsz be újabb esemény utánit. És mivel bármelyik fogamzásgátló eszköz sem 100%os, és mégis becsúszna egy gyerek vagy abortusz, megnézheted, hogy az ilyen srác meddig fog veled maradni. Ilyenkor azt mondja, hogy persze veled maradna, aztán a szart. Aki elvileg "tapasztalt" és mégis képes lenne tönkretenni egy kislány életét bármire képes már bocs.. Nem hinném hogy a gyerek vagy a te lelkivilágod érdekelné.
Hidd el, jószándékból írom.

aki így gondolkodik az nincs felkészülve arra,h sexeljen..könyörgöm én 17vagyok,most veszítettem el nemrég,de szóba sem jöhet h ne védekezzünk..hha ennyire nem oké a párodnak a gumival való sex,akkor az gáz..
ne csak magára gondoljon..biztos,h szeret téged?mióta vagytok 1ütt?
am beszélj édesanyáddal...és irassatok fel antibébit..
máskor legyél okosabb..és gondolkozz mielőtt ilyenbe belevágsz,remélem nemlesz gond..
üdv:17/L

mi egy jó ideje kiszállással védekezünk.páromnak előző kapcsolataiban is így volt(nekem ő az első,15L,28F) gyakran,soha senki nem lett terhes.hozzáteszem,dohányos.DE EZ NEM MINDENKINÉL VAN ÍGY!!!
jobban jársz,ha legközelebb vesztek kúpot,nem kényelmetlen egyikőtöknek sem, 10perccel előtte feltolod és mehet is! barátoddal pedig beszélgess el,hogy ez így nem mehet.És egyébként ne idegeskedj,mert lehet olyan is(hallomásból tudom)hogy bebeszéled magdnak aztán álterhes-jeleket fogsz produkálni.Most pedig irány a doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!