Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A baratommal lefeküdtünk, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratommal lefeküdtünk, de semmit nem hasznaltunk. Csak kivette mielott elment. De nem biztos h nem kerult belém is. Mennyire legyek nyugodt?

Figyelt kérdés
ő már idősebb, mindig mondja h majd vigyáz. de mégis félek.
2009. jún. 22. 16:50
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
kérlek, ne legyetek ilyenek. tudom h hiba volt, de a pasimnak akartam jot. megbiztam benne es azt hittem h nem lehet baj. de egyre idegesebb vok.
2009. jún. 22. 17:00
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
hát lehetsz is. Nincs rá nagy esély, de megtörténhet, volt rá példa, nem egy.
2009. jún. 22. 17:03
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de miből gondoltad hogy nem lehet baj? És hogy érted azt hogy bíztál benne??? A gyerek nem a bizalomtól lesz. Elmagyaráznád?
2009. jún. 22. 17:04
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Mikor volt a legutóbbi menstruációd?
2009. jún. 22. 17:05
 15/26 A kérdező kommentje:
azert mert annyian mondjak h ők se hasznalnak semmit, meg h mar mennyi ideje sikerul nekik és nem lesznek terhesek. aztan gondoltam minek bombazzam magam tablettaval, mert arrol is sokat olvastam itt h káros meg h veszélyes is lehet, es gondoltam kiprobalom. 2 hete volt menstr.
2009. jún. 22. 17:06
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem hiszem el... Ha ahhoz már van eszed, hogy szexelj, akkor ahhoz is legyen, hogy felmérd a következményeit!

És különbenis, mi van akkor, ha a barátod azt mondja, hogy nem húz gumit? Hát én biztos ott hagytam volna a fenébe, velem ne szórakozzon... Hogy lehettek ilyen felelőtlenek, de komolyan?

Ja, és hogy majd veszel 72órásat? Mi van?!? Sürgősen szaladj a nőgyógyászhoz, te kis buta! Mivel hogy receptre adják. És minél hamarabb veszed be, annál hatékonyabb, szóval nem éri meg késlekedni.

De legközelebb ilyet ne csinálj, mert nem lehet a 72órás tabira alapozni, mivel annak baromi magas a hormontartalma...

A barátodat meg helyettem is rúgd seggbe légyszi... Meg magadat is...

18/L

2009. jún. 22. 17:08
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

igen, ilyet lehet játszani h addig csinálom, míg terhes nem leszek, de aki ezt játssza, annak előbbutóbb összejön a baba, hidd el. lehet te a szerencsétlenebbek közé tartozol akinek rögtön összejött. sajnos ez tény h az "időben kiveszem" védekezéstől is teherbe lehet esni.

irasd fel a 72 órásat, és többet ilyet necsinálj. a barátod felelőtlen, légy te az okosabb. és máskor ilyet ne csinálj. irasd fel a tablettát, énis azt használok. vagy vannak patikában vásárolható helyi fogamzásgátlók is. szex előtt felraksz egy kúpot pl, és ennyi.

2009. jún. 22. 17:10
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
2 hete? Az gáz! Mert a ciklusod közepén van a peteérésed és akkor KÉTSZER AKKORA AZ ESÉLY, hogy TEHERBE ESS! Irány a nőgyógyász, már csak a tabletta maradt, de jobb ha tudod, az sem 100%, sokat ártasz vele magadnak, vagy az abortusz. Később gondolkozz előre, fiatal lehetsz, egy baba tönkre teheti az életedet! Gondolom a barátod sem szeretne apa lenni!
2009. jún. 22. 17:10
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

2 hete menstruáltál? Szíííííívááááááás....

Mert akkor pont abban az időben vagy, hogy simán összejöhetett...

Ja meg mi ez a hülyeség, hogy te bíztál benne? Attól még simán terhes lehetsz, bizalom ide vagy oda...

Meg hogy sokaknak sikerül, hogy ezzel a módszerrel nem esnek teherbe... Hát szép kis baráti/ismerősi köröd lehet neked, mindenki ilyen ostoba nálatok? Lehet te leszel majd az elrettentő példa...

2009. jún. 22. 17:12
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Szopás, pont peteérésed volt. Remélem már a nőgyógyásznál ülsz. Ne haragudj de hány éves vagy?
2009. jún. 22. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!