Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratommal lefeküdtünk, de semmit nem hasznaltunk. Csak kivette mielott elment. De nem biztos h nem kerult belém is. Mennyire legyek nyugodt?
Ezt nem hiszem el... Ha ahhoz már van eszed, hogy szexelj, akkor ahhoz is legyen, hogy felmérd a következményeit!
És különbenis, mi van akkor, ha a barátod azt mondja, hogy nem húz gumit? Hát én biztos ott hagytam volna a fenébe, velem ne szórakozzon... Hogy lehettek ilyen felelőtlenek, de komolyan?
Ja, és hogy majd veszel 72órásat? Mi van?!? Sürgősen szaladj a nőgyógyászhoz, te kis buta! Mivel hogy receptre adják. És minél hamarabb veszed be, annál hatékonyabb, szóval nem éri meg késlekedni.
De legközelebb ilyet ne csinálj, mert nem lehet a 72órás tabira alapozni, mivel annak baromi magas a hormontartalma...
A barátodat meg helyettem is rúgd seggbe légyszi... Meg magadat is...
18/L
igen, ilyet lehet játszani h addig csinálom, míg terhes nem leszek, de aki ezt játssza, annak előbbutóbb összejön a baba, hidd el. lehet te a szerencsétlenebbek közé tartozol akinek rögtön összejött. sajnos ez tény h az "időben kiveszem" védekezéstől is teherbe lehet esni.
irasd fel a 72 órásat, és többet ilyet necsinálj. a barátod felelőtlen, légy te az okosabb. és máskor ilyet ne csinálj. irasd fel a tablettát, énis azt használok. vagy vannak patikában vásárolható helyi fogamzásgátlók is. szex előtt felraksz egy kúpot pl, és ennyi.
2 hete menstruáltál? Szíííííívááááááás....
Mert akkor pont abban az időben vagy, hogy simán összejöhetett...
Ja meg mi ez a hülyeség, hogy te bíztál benne? Attól még simán terhes lehetsz, bizalom ide vagy oda...
Meg hogy sokaknak sikerül, hogy ezzel a módszerrel nem esnek teherbe... Hát szép kis baráti/ismerősi köröd lehet neked, mindenki ilyen ostoba nálatok? Lehet te leszel majd az elrettentő példa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!