Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal tegnap lefeküdtünk. Gumit használtunk de viszont lepedő olyan lett. Kifolyt esetleg? A biztosnág kedvéért vegyek be 72órás tabit?
hát hidd el lenne jobb dolgom is mint h kamu kérdéseket kitaláljak.
ez nem kamu!
Ebbe mi a kamu te gyökér?
Vannak kamu kérdések de azokból rögtön látszik, hogy kamu, mert idiótaság.
A kérdezőnek meg azt tanácsolom, hogy vegyen be tabit ha nem akar gyereket bár a tabi drága.
Szerintem elkezdhetnéd szedni a fogamzásgátlót.
9h54
Nagyobb gyokerseg olyasmit ajanlani valakinek, ami nem egeszseges, foleg ugyhogy a lepedo lett spermas. Kedves kerdezo, te pedig nem irtad le, hogy mibol folyt ki esetleg? Ha beloled es a gumi is kiszakadt, akkor van okod panikolni, de ha egeszben volt, akkor meg nincs. Azert irtam, hogy kamu, mert ugy is lehet ertelmezni a kerdest, hogy a lepedon keresztul jutott-e beled valamennyi.
nem a lepedőről értem hanem h ha a epedő is olyan lett akk valszinűleg kifolyt.de viszont ugy voltunk együtt h a ciklusom 27. napján és ma a 29. és megjött ma.ugy ugye nincs sok esély?fog.gátlót most szeretnék felíratni az nem macerás mint a gumi.
köszönöm szépen a válaszokat:)
Juujj:) Természetesen nem gond..A gumit nézzétek meg nem lyukas-e..Ha nem az,nincs gáz,mert teljesen normális=) Ha sok a sperma,akkor a pénisz mellett a gumi "száján" kifolyik.Az azt jelenti,hogy a gumi erős,rugalmas anyagból készül.Nincs gond.Velünk is volt.
Már mi is tabira váltottunk..Mondanom sem kell,hogy biztonságosabb és jobb is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!