Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, rátok milyen hatással lenne, ha párotok a hasatokra, melletekre élvezés után felnyalná, majd a szátokba adná az anyagot?
Figyelt kérdés
2009. jún. 21. 13:50
11/19 anonim válasza:
Ezzel nincs szerintem semmi gond! Izgi!!! XD
Lehet fura nekem még ez a szájba köpős smárolós is bejön! XD /Persze csak azzal akibe szerelmes vagyok!!!!/
12/19 anonim válasza:
Még nem próbáltam,de kipróbálnám :D Nem tudom,de én ebben nem találok semmi gusztustalant :D
13/19 anonim válasza:
Nagyon gáz szerintem. Én tutira nem nyitnám ki a számat. A másik pedig, hogy amikor orálisan kényeztetjük egymást, akkor sem bírom elviselni, ha a számba van a sperma. Mindig félig kinyitom a számat, és mellécsorgatom. nem tudom ki, hogy van ezzel, de én öklendezek tőle.
14/19 anonim válasza:
Szerintem csináljátok. Még mindig jobb, mintha belédélvezne és esetleg szaporodnátok.
16/19 anonim válasza:
nem tom, hogy a fatalok mit találnak még ki.Szerintem ez már nem izgató a sexben, hanem kicsit kezd dusztustalanba átcsapni.
17/19 anonim válasza:
fuj hát nekem se jön be... jó mert ha orál szex után én lenyelem... de ö...? áh részemröl elég kiábránditó lenne látni h nyalakodik a sajátjából... igen az övé, de nekem megesik h a lenyeléssel is gondok vannak(ciki nem ciki lesz*rom, de töményen ugy h még meleg...áá) és szerencsére a párom nem igényli a lenyelést, meg hálistemmek nincs oda az "arcodra verem, huu de jó" dolgokért...bárhova máshova ahova akarja csak fejre nem... szerintem...
(most lehet fikázni)
L
18/19 anonim válasza:
Számomra undorító. Én sem nyelem le, mert undorodom az állagától, az ízétől. Ugyhogy kapásból pofán hánynám tőle.
19/19 anonim válasza:
Szerintem ,ott a helyszínen a hányinger elővenne vagy pedig a rosszabb verziója:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!