Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, rátok milyen hatással lenne, ha párotok a hasatokra, melletekre élvezés után felnyalná, majd a szátokba adná az anyagot?
fujjj, azért a sajátját ne nyalja már...
Szóval nekem nem tetszene.
Biztos meglepődnék, de különösebben nem zavarna. Ha én a számba veszem, ő miért ne tehetné?
22/L
Mi ezen már túl vunk...
Egyszer csináltuk de nem volt semmi kül hatással rám se meg rá se.
Én fiú vagyok... én csináltam már ilyet.. engem nem zavart elvégre a sajátom... és nem szarról, pisiről van szó! Hát a lány elég meglepődött... de őt sem zavarta, hamár ő is visszakapja a sajátját, még ha nyomokban is / miután kinyalom és csókolózunk/... engem egyáltalán nem zavar... De volt olyan is hogy a lány szájába köptem/smároltam utánna ezzel sem volt gond.. gyomorfüggő...
Ja még vmi! Volt egy haverom akinek a barátnője csak ezért cserébe hagyta az anált...
Ezekszerint van akinek ez az álma...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!