Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti hogy reagálnátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogy reagálnátok a helyemben? Én reagálom túl a dolgot, vagy részben igazam van?

Figyelt kérdés
Nemrég megkérdeztem a barátom, hogy mikor egyedül van, és önkielégítést végez, akkor szokott-e nézni csajokról képeket... ő meg azt mondta, hogy volt már rá példa... hát hogy őszinte legyek nem ezt a választ vártam:S valójában nagyon nem esik jól, hogy miközben maszturbál, más csajokat néz és rájuk élvez... erre azt mondta, hogy nem tehet róla, pasiból van.. eddig oké, de én sem gondolok vagy nézegetek más pasikat miközben maszturbálok:S sőt, én olyankor mindig a barátomra gondolok.. tényleg túlreagálom?
2009. jún. 20. 19:22
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon szemetek a pasik!!!!!!Még akkor is megfordulnak a csajok utána az utcán amikor a bnőjükkel mennek:@:@:@ és akkor csodálkoznak h. a legtöbb nőnek legfőképpen duciknak,nem olyan szép,nem plázacicáknak nincs önbizalmuk de nem csak nekik! még egy csinos művelt okos lánynak sem ha ilyet tesz a pasija.Szóval nem reagálod túl! Vágj vissza neki te is szemezz pasikkal ha valahová mentek,úgy masztizz(ha szoktál) h. vmi jó pasi képét nézed és csináld úgy h. észrevegyen stb. akkor talán kicsit magába száll:@:S
2009. jún. 23. 12:34
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!