Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti hogy reagálnátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogy reagálnátok a helyemben? Én reagálom túl a dolgot, vagy részben igazam van?

Figyelt kérdés
Nemrég megkérdeztem a barátom, hogy mikor egyedül van, és önkielégítést végez, akkor szokott-e nézni csajokról képeket... ő meg azt mondta, hogy volt már rá példa... hát hogy őszinte legyek nem ezt a választ vártam:S valójában nagyon nem esik jól, hogy miközben maszturbál, más csajokat néz és rájuk élvez... erre azt mondta, hogy nem tehet róla, pasiból van.. eddig oké, de én sem gondolok vagy nézegetek más pasikat miközben maszturbálok:S sőt, én olyankor mindig a barátomra gondolok.. tényleg túlreagálom?
2009. jún. 20. 19:22
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
legalább tudom, hogy nem csak én járok ebben a cipőben:(:) bezzeg én még rá se nézhetek más pasikra... és még ő "féltékeny"...
2009. jún. 20. 20:27
 22/41 A kérdező kommentje:
azért siránkozunk, mert ti pasik csak magatokra gondoltok! azt lesz*rjátok, hogy nekünk ez mennyire sz*rul esik!! legalább is az én barátom... és ahogy mondtam, elég egyoldalú a dolog, mert ő nyugodtan kiverheti más csajokra, de ha én ránézek egy másik fiúra, akkor már jön a besértődés..
2009. jún. 20. 20:29
 23/41 A kérdező kommentje:
komolyan, már egy fiú barátom sincs, mert nem állt velem szóba két napig, mikor az egyik haveromnak puszit adtam köszönésnél.. (ami ugye mindennapos a fiatalok körében) szóval nem tudom hogy van ez... a pasiknak mindent szabad:p..
2009. jún. 20. 20:30
 24/41 anonim ***** válasza:
79%
Én is megkérdeztem a páromtól, hogy gondol-e másra, amikor maszturbál. Azt mondta, hogy rám gondol. Én pedig hiszek neki, miért ne hinnék? Egyébként ha a párod kiverheti más csajokra, akkor te is önkielégíts más fiúkra. Mondd meg neki, hogy mikor maszturbálsz, akkor őket nézegeted. Ha neki szabad, akkor neked is. Az pedig, hogy puszit adtál egy barátodnak, és ezért nem állt veled szóba két napig, hát mit mondjak, gyerekes.
2009. jún. 20. 20:46
 25/41 A kérdező kommentje:
én is mondtam neki, h gyerekesen viselkedik... de persze ezután mindig az jön, hogy én vagyok a gyerekes, mert ezt nem vagyok képes felfogni...:P szóval már megszoktam, hogy mindig én vagyok az értetlen hülyegyerek, de ahhoz nem vagyok hozzászokva, hogy így megalázzanak... hát az biztos, hogy ezek után én sem leszek ennyire "hűséges" a pasimhoz.. megcsalni nem fogom, mert én tényleg szeretem, és még bosszúból se lennék rá képes, de ha ő megteheti, én miért nem?:P kiváncsi vagyok, ehhez mit fog szólni... gondolom akkor az jön majd, hogy én egy ribanc vagyok:P (mert ált. így szokott hívni..)
2009. jún. 20. 20:57
 26/41 anonim ***** válasza:
93%

Mit nem vagy képes felfogni? Hogy ő féltékenykedik egy barátnak adott puszi miatt, és hogy ez gyerekes? :D

Ribancnak szokott hívni? Hát én ezt még viccből sem tűrném. Én sem hívom őt f.szfejnek, még viccből sem. Ezt azért ne hagyd szerintem. Hány évesek vagytok?

2009. jún. 20. 20:59
 27/41 A kérdező kommentje:

én 18 ő 17... és akárhányszor összeveszünk mindig én vagyok a gyerekes, és ha féltékenykedek (ami ugyebár nem alaptalan ezekután..) akkor meg jön azzal, hogy én beszélek, mikor én egy ribanc vagyok...

amúgy meg igen, ő úgy gondolja, hogy én még gyerekes vagyok, mert képtelen vagyok felfogni, hogy neki mindent szabad, nekem meg semmit.. képes voltam puszit adni a haveromnak (hozzátenném azért adtam neki, mert már rég találkoztunk, én nem vagyok olyan, mint a többi tini h nap mint nap..) de a barátom miatt még vele is megszakítottam teljesen a kapcsolatot. És én ezek után egy értetlen hülye gyerekes ribanc vagyok. Komolyan élni sincs már kedvem:(

2009. jún. 20. 21:05
 28/41 anonim ***** válasza:
61%
Én nő vagyok,és a barátod szerintem ezért fog kidobni egyszer,mert nyafogsz össze vissza,magaddal vagy elfoglalva nem vele.. miért nem hiszed el neki,hogy ő igy szeret téged,ha ronda vagy ,ha büdös vagy,ha kicsi a melled? Ne haragudj,de szerintem nincsen semmi okod a barátodra haragudni,inkább szedd össze magad és ne nyávogj ennyit..
2009. jún. 20. 21:13
 29/41 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem sürgősen állítsd le ezt a ribancozást meg hülyézést. Ha még egyszer kiejti a száján, akkor mondd meg neki, hogy ezt nem tűröd, ez téged sért, és ha szeret, akkor hagyja abba. Ez megalázó, és te nem vagy köteles tűrni. Ha folytatja, akkor gondolkodj el azon, hogy tényleg akarod ezt még évekig hallgatni? Amíg az önbizalmad teljesen a földön lesz mondjuk? Egyébként pedig hozd a tudomására, hogy amit neki szabad, azt neked is. A barátaiddal pedig ne szakítsd meg a kapcsolatot emiatt, ez butaság. Hívd fel azt a fiút, beszélj vele, találkozzatok. Az, hogy párkapcsolatban élünk, nem azt jelenti, hogy senki mással nem állunk szóba. A párommal tényleg szimbiózisban élünk, de soha nem tiltaná meg, hogy találkozzak a barátaimmal, és én sem neki.
2009. jún. 20. 21:14
 30/41 anonim ***** válasza:
72%

21:13-nak

Te eltűrnéd, hogy a barátod hülye ribancnak nevezzen? Mert az, hogy a kérdezőnek ez rosszul esik, szerintem nem nyafogás. Ha pedig azért hagyja el a barátja, mert nem engedi, hogy megalázzák, akkor a kérdező kifejezetten jól jár, mert nem marad egy megalázó kapcsolatban.

2009. jún. 20. 21:17
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!