Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy reagálnátok a helyemben? Én reagálom túl a dolgot, vagy részben igazam van?
Figyelt kérdés
Nemrég megkérdeztem a barátom, hogy mikor egyedül van, és önkielégítést végez, akkor szokott-e nézni csajokról képeket... ő meg azt mondta, hogy volt már rá példa... hát hogy őszinte legyek nem ezt a választ vártam:S valójában nagyon nem esik jól, hogy miközben maszturbál, más csajokat néz és rájuk élvez... erre azt mondta, hogy nem tehet róla, pasiból van.. eddig oké, de én sem gondolok vagy nézegetek más pasikat miközben maszturbálok:S sőt, én olyankor mindig a barátomra gondolok.. tényleg túlreagálom?2009. jún. 20. 19:22
11/41 A kérdező kommentje:
hát ha kiderülne, hogy a barátom szex közbe másra gondol, én ki is dobnám:)
2009. jún. 20. 19:39
12/41 anonim válasza:
Nyugi csajszi én ugyanezt tenném! A pasik nem tisztelik a nőket,hiába is állítják az ellenkezőjét!Meglátnak egy jó p*csát és máris csorog a nyáluk:@ bezzeg ha mi tennénk ezt akkor fel lennének háborodva!!!!:S
13/41 anonim válasza:
jaj nekem, némelyik csajszi mailyen álszentnek be tudja magát mutatni, az valami eszméletlen ...
15/41 A kérdező kommentje:
19:42: teljes mértékben igazad van!!! és még csodálkozik a pasim, hogy ezek után még annyi önbizalmam nincs, mint eddig.. komolyan már azt sajnálom, hogy nem nézek ki úgy mint egy qrva, talán akkor a barátom szemében én is szexi lehetnék:) ha már más módja nincs rá..
2009. jún. 20. 19:47
16/41 A kérdező kommentje:
borzalmasan vagyok azóta, mindig az jár a fejemben, hogy most is épp más lányra gondol... pl a volt barátnőjére, aki 100x szebb, mint én, mivel egy qrva... biztos rá is szokott gondolni, mikor én nem tudom:(
2009. jún. 20. 19:51
17/41 anonim válasza:
egyszer nekem is volt egy ilyen kérdésem a páromhoz, pedig mi együtt élünk. De azt válaszolta hogy nem szokott másra gondolni, de természetesen nem hittem el. Azóta nem rágom magam rajta. Én nem szoktam másra gondolni az biztos.
Úgyhogy ezt el kell fogadnod tőle, ha tényleg komolyan gondolod a kapcsolatot.
18/41 anonim válasza:
mintha csak én írtam volna ki a kérdést :S minden pasi ilyen ezt így kell elfogadnunk sajna, nekik elvileg kell a változatosság, de ettől függetlenül szeretnek minket, de mondjuk ez nekem is nagyon rosszul esik :(
19/41 anonim válasza:
nem azért gondolok másra mert már unom őt. de még mindig jobb mint ha megcsalnám. néha nem is szépre hanem csúnyára, öregre gondolok. inkább az hajt hogy felizgulok, és az jó. próbáld ki mien gondolatban mással lenni. lehet hogy meglepődsz. de nem muszáj partnerednek tudni.
20/41 anonim válasza:
Én meg már unom ezt az önsajnálatot/siránkozást a nők részéről. Ha nem tetszik el lehet menni!
A kérdezőnek: ha nem kellenél neki már rég kidobott volna!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!