Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kóstoltad már a sajátod?
Figyelt kérdés
Fiúk válaszát várom főleg :D
Milyen?
2009. jún. 19. 23:03
21/33 anonim 

válasza:

persze és pizzára is azt teszem ketchup helyettXD
22/33 A kérdező kommentje:
nyami
2009. júl. 21. 20:32
23/33 anonim 

válasza:

Én lány vagyok, és kóstoltam a sajátom. Nem állítanám, hogy finomabb, mint a fiúké
24/33 anonim 

válasza:

A rántotthal és a sültborda mellé a legfinomabb köret.
De kenyérre kenve se rossz:D
25/33 anonim 

válasza:

Váá ez egyre jobb.. már fordult kettőt a gyomrom :D
Én kóstoltam a páromét is és a sajátomat is, egyik sem ízlett.
17/L
26/33 anonim 

válasza:

szerintem a fiuk tobbsege megkostolta. Mar csak kivancsisagbol is. persze, h en is megkostoltam, hat szerintem nem is olyan rossz. 22/F
27/33 Thurston 

válasza:

Én kóstoltam. A barátnőm mondta, hogy kóstoljam meg, mert mentolos íze van. És tényleg. Nem tudom mi ebben az undorító egyébként. A sajátom. A fszomat is ki szoktam verni, aztán az sem vuzis tudomásom szerint.
28/33 anonim 

válasza:

persze! Ha én durranok el előbb, a lányt még el kell juttatni a csúcsra, akkor persze, hogy érzem a punciján a számmal az ondim ízét! De az övével összekeveredve az se olyan visszataszító!
30/33 anonim 

válasza:

szerintem ez gusztustalan! én nem kóstoltam a sajátomét (lány), de a páromét egyszer lenyeltem és azt hittem egyből visszaokádom. Pedig nagyon sok édeset eszik, de nem lett tőle édes... nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!