Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kóstoltad már a sajátod?
Figyelt kérdés
Fiúk válaszát várom főleg :D
Milyen?
2009. jún. 19. 23:03
11/33 anonim 

válasza:

A szarnak is szar szaga van, de nem biztos, hogy szar íze is :))
12/33 anonim 

válasza:

Utolsó ez jó volt :D !
Mellesleg olyan az ize amilyen az illető étkezési szokása. Sörtöl keserű, ananásztól kellemesen édes...nem kostoltam a sajátomat, csak olvastam valahol ezeket :D !
13/33 A kérdező kommentje:
Azt hittem, hogy szinte mindenki... Akár pusztán kíváncsiságból, hogy a csajszik/homik mit szeretnek benne... :D
2009. jún. 20. 00:50
14/33 anonim 

válasza:

Ha az annak számít, hogy csókolóztam már a barátnőmmel úgy, hogy olyan volta szája, akkor igen :)
15/33 anonim 

válasza:

Hát nem tudom... nincs az az isten, hogy én a sajátomat megkóstoljam:s Szerintem undorító.
16/33 anonim 

válasza:

Hát a lányok többségének sem ízlik!! NEm azért megy el egy pasi sem a számban vagy nyelem le neki mert szeretem és azt vacsorázok!! Szar íze van álltalában de ha nem, az állaga miatt akkoris taszító....
17/33 anonim 

válasza:

hát...én kóstoltam a sajátom:D meg a páromét is...de azt úgy hogy miután kivertem neki,a kezemen ami volt és kimentem megmosni,és gondoltam egyet és megnyaltam...hát a sajátommal semmi bajom sem volt xD de a páromé valahogy nem ízlett...:S:D
16/L
18/33 anonim 

válasza:

Hát nem tudom, én fiú vagyok és imádom... (:
19/33 anonim 

válasza:

Hát akkor te valami b*zi lehetsz
20/33 anonim 

válasza:

mi csajok se vagyunk oda érte, főleg ha húst stb vacsiztok teljesen más ize van.. de azért csináljuk mert szeretiket és a kedvetekben akarunk járni ezzel is.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!