Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennél egy leszbikus kalandba?
Figyelt kérdés
Lányok! Alkalomadtán eltöltenétek egy mindenféle következmény nélküli vad éjszakát egy szép leszbikus lánnyal?2009. jún. 18. 19:59
21/35 anonim válasza:
Szerintem egész izgi:) Pár pohár italka után én is bevállaltam. de nem mentünk nagyon sokáig..épphogy kis nyalakodás volt...és ennyi:D 17/L
22/35 anonim 

válasza:

Alap, hogy belemennék..De ritka az a csaj, akivel megtenném:/
16/L
23/35 anonim 

válasza:

Én az életemet egy szép leszbikus lánnyal élem, de alkalomadtán egy harmadik lány is szóba jöhet :)) Mert egy lánynál csak a kettő a jobb és a női nemnél csak a női igen :))
24/35 anonim 

válasza:

Én nagyon szívesen kipróbálnám :P Csak hát nincs kivel :/ 16/L
25/35 anonim válasza:
IGEN,IGEN ,IGEN ,IGEN!!!Csak mivel van barátom és ő nem nézi jó szemmel a bi hajlamomat így sajnos bármennyire is szeretném ,nem lehet. :(
26/35 anonim 

válasza:

Igen, szeretném kipróbálni, de nincs kivel. :(
27/35 anonim 

válasza:

már megtörtént két éve, azóra számtalanszor
L/16
28/35 anonim 

válasza:

SIMÁN:Đ nyitott vagyok mindenre=)
29/35 Dettyna22 válasza:
Igen, azt hiszem bevállalnám. :D
Egyszer történt, hogy a barátnőm felhívott és elmesélte, hogy a pasija (akinek tetszik a kék szemem -.-) azt szeretné, hogy én akarjak 'valamit' a barátnőmtől(szigorúan gondoljatok rosszra) és ő majd végig nézi. Ezen először kiakadtam, majd egyre többet járt rajta az agyam és izgatott a gondolat, hogy végül belementem, azaz csak volna, mert kiderült a barátnőm nem vette ezt gomolyan és a pasija se, XD nem lett belőle semmi.
30/35 anonim válasza:
Én is számtalanszor gondoltam már rá,de még eddig nem történt meg.De félnék ha arra kerüle a sor,vajon akkor is igy gondolnám?Nem tudom...de remélem egyszer összejön :)
23/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!