Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Belemennél egy leszbikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennél egy leszbikus kalandba?

Figyelt kérdés
Lányok! Alkalomadtán eltöltenétek egy mindenféle következmény nélküli vad éjszakát egy szép leszbikus lánnyal?
2009. jún. 18. 19:59
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
100%
Szerintem egész izgi:) Pár pohár italka után én is bevállaltam. de nem mentünk nagyon sokáig..épphogy kis nyalakodás volt...és ennyi:D 17/L
2009. jún. 19. 15:45
 22/35 anonim ***** válasza:
92%

Alap, hogy belemennék..De ritka az a csaj, akivel megtenném:/

16/L

2009. jún. 22. 19:15
 23/35 anonim ***** válasza:
Én az életemet egy szép leszbikus lánnyal élem, de alkalomadtán egy harmadik lány is szóba jöhet :)) Mert egy lánynál csak a kettő a jobb és a női nemnél csak a női igen :))
2009. júl. 21. 18:48
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szívesen kipróbálnám :P Csak hát nincs kivel :/ 16/L
2009. júl. 28. 12:04
 25/35 anonim válasza:
IGEN,IGEN ,IGEN ,IGEN!!!Csak mivel van barátom és ő nem nézi jó szemmel a bi hajlamomat így sajnos bármennyire is szeretném ,nem lehet. :(
2010. febr. 6. 19:35
 26/35 anonim ***** válasza:
Igen, szeretném kipróbálni, de nincs kivel. :(
2010. márc. 14. 02:09
 27/35 anonim ***** válasza:

már megtörtént két éve, azóra számtalanszor

L/16

2010. ápr. 18. 11:13
 28/35 anonim ***** válasza:
SIMÁN:Đ nyitott vagyok mindenre=)
2010. jún. 24. 00:52
 29/35 Dettyna22 válasza:

Igen, azt hiszem bevállalnám. :D

Egyszer történt, hogy a barátnőm felhívott és elmesélte, hogy a pasija (akinek tetszik a kék szemem -.-) azt szeretné, hogy én akarjak 'valamit' a barátnőmtől(szigorúan gondoljatok rosszra) és ő majd végig nézi. Ezen először kiakadtam, majd egyre többet járt rajta az agyam és izgatott a gondolat, hogy végül belementem, azaz csak volna, mert kiderült a barátnőm nem vette ezt gomolyan és a pasija se, XD nem lett belőle semmi.

2010. dec. 26. 10:49
 30/35 anonim válasza:

Én is számtalanszor gondoltam már rá,de még eddig nem történt meg.De félnék ha arra kerüle a sor,vajon akkor is igy gondolnám?Nem tudom...de remélem egyszer összejön :)

23/L

2011. márc. 31. 19:59
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!