Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennél egy leszbikus kalandba?
Figyelt kérdés
Lányok! Alkalomadtán eltöltenétek egy mindenféle következmény nélküli vad éjszakát egy szép leszbikus lánnyal?2009. jún. 18. 19:59
1/35 anonim 

válasza:

néhány pohár tömény után elképzelhető ;)
20/L
2/35 anonim 

válasza:

Mégjóhogy,főleg hogy fiú vagyok:D
3/35 anonim 

válasza:

lány vagyok, volt már leszbikus kalandom, egyszer kiváncsiságból, egyszer tequilázás után. Mindkétszer nagyon jó volt, ha lenne rá alkalmam megismételném harmadjára is.
4/35 anonim 

válasza:

mit értesz "kaland" alatt? nekem egy kis nyalakodás beleférne :D 19/L
5/35 anonim 

válasza:

Óh simán!
van barátom,így nem csinálhatok ilyeneket,de ha nem lenne,akkor tuti bevállalnék nem is 1et!
17/l
6/35 anonim 

válasza:

Én még soha nem próbáltam de soha nem mondom hogy soha :D:D
7/35 anonim 

válasza:

Akkor majd szóljatok nekem is, ha erre kerül sor! :D
F/16
8/35 A kérdező kommentje:
Bármilyen kaland. A csókolózástól kezdve a nyalakodáson át a három vagy annál több résztvevős leszbi szexig.
Kissé meglep, hogy ennyien válaszoltok pozitívan, de engem is izgat a gondolat. Cseppet se ellenkeznék, ha lenne aki elcsábítson...
2009. jún. 18. 21:06
9/35 A kérdező kommentje:
ez lemaradt: 22 éves lány vagyok.
2009. jún. 18. 21:07
10/35 anonim 

válasza:

nem, nem, nem! még a gondolatától is kiráz a hideg.. 24/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!