Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennél egy leszbikus kalandba?
Figyelt kérdés
Lányok! Alkalomadtán eltöltenétek egy mindenféle következmény nélküli vad éjszakát egy szép leszbikus lánnyal?2009. jún. 18. 19:59
11/35 anonim 

válasza:

Ha lecsúszna pár pohár tequila, akkor biztosan beválalnám, izgat a dolog:) 22/L
12/35 anonim 

válasza:

már volt ilyenem még 3 éve az akkori legjobb barátnőmmel többször is. Hát nekem az a véleményem h pasikkal sokkal jobb.
18/L
13/35 anonim 

válasza:

Fújj, soha! Undorodom a gondolattól is.
14/35 anonim 

válasza:

érdekelne. izgat a dolog, de nem tudom, ha ott tartanánk akkor is ennyire izgatna. talán egyszer :)
15/35 anonim 

válasza:

Nekem nincs bajom azzal, ha más ilyet szeretne kipróbálni, vagy többször is bevállalja, de nekem még alkohol fogyasztása után sem menne... a gondolattól is rosszul vagyok, hogy bármit is csináljak egy lánnyal, még csókot se, soha.
16/35 anonim válasza:
Igen! Izgat a gondolat, de a barátnőim túl prűdek hozzá :)
Néha szoktam fantáziálni arról, hogy két lány közé beszállok harmadiknak. Ki tudja, előben lehet zavarba jönnék, de a hajlam megvan bennem és nem szégyellem.
17/35 anonim 

válasza:

soha!Inkabb megoletnem magam:D
18/35 anonim 

válasza:

ha lány lennék még pia se kellene :D F/17
19/35 anonim 

válasza:

szerintem cukik a lezbi csajok :D
20/35 anonim 

válasza:

még ha nem is leszbikus a csaj egy kis leszbizés belefér...vannak olyan lányok akik egy egy jó buli után belemennek ilyenekbe, én sem utasítom el de nem csinálom, egyszer próbáltam de nem bántam meg amúgy...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!