Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexelnél a legjobb barátoddal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelnél a legjobb barátoddal?

Figyelt kérdés
hogy egyértelmű legyen : fiúk a legjobb lány baráttal, lányok a legjobb fiú baráttal
2009. jún. 18. 19:27
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
100%
hmm...jó kérdés! bár még szűz vok, gyakran megfordult a fejemben! bár furi lenne utána a szemébe nézni! mégis lehet egy adandó pillanatban megtörténne, ha ő is úgy akarná!
2009. jún. 18. 20:05
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
a szerelmem a legjobb barátom, tehát igen
2009. jún. 18. 20:17
 13/22 anonim ***** válasza:
91%
utolsónak:AZ fasza és rajta kívűl van még barátnőd??
2009. jún. 18. 20:30
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

ez olyan kérdés, mint hogy "szexelnél a bátyáddal/nővéreddel?"

...nem. meg sem fordul a fejemben

2009. jún. 18. 20:30
 15/22 anonim ***** válasza:
67%

Utolsó: elmeborult, ferde f*sz lehetsz.

A legjobb ellenkező nemű barát, néha (mindig) többet ér mint a pár egy kapcsolatban. Miért? Mert egy barát attól barát, hogy mindent tudnak egymásról, a legnagyobb hibáikat, mégis támogatják egymást ha baj van, és "szeretik" egymást. A szex pedig egy jó dolog, ami mindkét félnek egyaránt élvezetes. Persze ez csak egy bizonyos kor után tudatosul az emberekben. A kislányok reakciói föntebb láthatók.

2009. jún. 18. 20:47
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
természetesen! de csak azért, mert a PÁROM A LEGJOBB BARÁTOM! :))
2009. jún. 18. 21:10
 17/22 anonim ***** válasza:

megtörtént. Bánom is nem is. Bánom mert korán tettük meg. De örülök annak h lehetőségem nyílt erre is! :) Most ez is olyan h h tudsz belenézni a szemébe, nade tegyük fel, van egy ember akit szerelmednek hiszel, és szakítotok, mint tudjuk a fiúk jobban kitárgyalnak minket egymás közt, mint mi őket. Tehát utána akkor a volt párod szemébe sem néznél bele? Ez kicsit furi dolog amit írok, de mi mindig próbálunk jóban lenni. :)

És még vmi. Az h a legjobb barátoddal lefekszel, az annyit jelent h még több mindenben bízhatsz benne! Járni nem biztos h fogtok. Így beszélgethetsz vele már erről a témáról is! :))

15|L

2009. jún. 19. 05:22
 18/22 anonim ***** válasza:

elmeborult f.sz vagyok?

a kérdés elborul számomra, mert soha nem tudnék úgy tekinteni a legjobb barátomra.

akinek ez megfordul a fejében, vagy el is jutnak odáig annak a másik fél nem a legjobb barátja.

te sem dugnád meg soha ha férfi vagy a legjobb haverodat.

2009. jún. 19. 09:45
 19/22 anonim ***** válasza:
54%
Nem kell ezt felfújni szerintem. 17 éves vagyok és két lány barátommal is lefeküdtem azóta is ugyanolyan jóban vagyunk (az egyik ráadásul az osztálytársam) nem vagyunk felnőttek mégis tudjuk kezelni. szerintem ez eléggé ember függő.
2009. jún. 21. 21:36
 20/22 anonim ***** válasza:
én is lefeküdtem már nagyon jó baráttal..és azóta is jóba vagyunk:)..sokszor fantáziálok baráti szexről mással is:)
2010. jún. 5. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!