Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy lány több fiúval is alkalmi kapcsolatban él?
Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 18:33
21/29 anonim válasza:
Jah és lemaradt:
Azért mert több pasival van az ember még nem Qva, mert:
1. csak szereti a f/-\szt,
és ha
2. nem kér érte pénzt
3. szabad, fiatal nő!
22/29 A kérdező kommentje:
ez nemis volt kérdés h tőled kaptam az ihletet... :) és örülök, h végre egy ebben jártas ember fejti ki a véleményét, nem cs egy önmagával sem tűrő ember aki cs k*rvázni tud...
2009. jún. 18. 21:02
23/29 A kérdező kommentje:
az önértékelési problémát pedig annak a személynek szántam aki cs ennyit tudott hozzászólni: "K*RVA"
2009. jún. 18. 21:04
24/29 anonim 

válasza:

Nem tudom megérteni egyesek miért is vágják rá erre rögtön, hogy k.rva és stb. Miért is?
Ha a lány őszintén bevallja ezt, és mindenki számára világos (a partnereknek), hogy mi a szitu, akkor miért az? Különben is tudjátok ki az a k.rva? Mert ezek szerint nem.
És, ugye amit már előttem is elmondtak, bezzeg férfiaknak mindent szabad. -.-
Lehet lepontozti, marhára nem tud érdekelni.
25/29 anonim 

válasza:

19:12 : remélem egyszer éhendöglesz, miután megb*sztál pár lányt, mert a feleséged nem fog neked főzni. Köcsög f*sz.
26/29 anonim 

válasza:

lefekszik mindekivel és még dicsekszik is vele? :D tuti k*rva!
fiúk! na most képzeld már el hogy van mondjuk 3 haverod akik felváltva dugnak egy csajt.. mit gondolnál a csajról..? :D:D
27/29 anonim 

válasza:

Nem leszek túl népszerű ezzel, de igenis nem lehet egyenlőként kezelni a két esetet, hogy ha férfi kavar sok nővel vagy fordítva. Pontosan azért, mert nem vagyunk egyformák. Most nem akarok belemenni a lélektani mélységekbe, ha csak a pusztán testi viszonylatot nézzük, egy p*ncin meglátszik-érződik, hogy szét van ...va, egy falloszról nem lehet megmondani, hányszor és hol járt előtte. Meg ahogy jó öregapám szokta volt mondani: nem mindegy, hogy csizmába sz*rni vagy csizmával sz*rba lépni! Tudom, hogy ez fáj a nőknek, főleg akik amúgy szexéhesek, de én azt javaslom, fogjanak maguknak egy jó teherbíróképességű férfit, és inkább vele éljék ki magukat. Tudom, könnyű ezt mondani.:) De az se mellékes, hogy a túlzott szexéhség vajon mitől lehet, milyen más dolognak a hiánya... Ezzel együtt nem állítom, hogy erkölcsileg bármelyik is kevésbé elítélendő lenne, félreértés ne essék, egyik oldalt se pártolom, de akkor is van különbség. Szerintem.
28/29 A kérdező kommentje:
mért dicsekedne vele?? azért mert itt név nélkül felvállalja az nem azt jelenti h bárhol bármikor kiáll emellett, mivel sajnos nem fogadja el az emberek 80 %-a...de szerintem ez az oldal pontosan ezért jött létre, h meglehessen ilyesmit beszélni, úgyh ez "hatalmas" hozzászólás volt a részedről... :| remélem érzed...
2009. jún. 19. 11:44
29/29 anonim 

válasza:

Utolsóval egyetértek, arra meg kiváncsi lennék ki pontozza le azokat a válaszokat akik szerint qrva az ilyen illető (helyesen gondolják) és ki pontozza fel aki szerint oké h megbsztja magát mindenkivel. És egyébként énvok az a válaszoló aki így vélekedett..... TAKARODJATOK A KONYHÁBA FŐZNI XDDDDDddddddddddd ^^
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!