Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy lány több fiúval is alkalmi kapcsolatban él?

1. remélhetőleg használ óvszert
2. a lány szerintem érzelmileg labilis, nem tud megállapodni senkinél, állandó megerősitésre, törődésre van szüksége
Először is köszönöm, hogy a kérdés feltevésekor én is ihletet adtam:)!
Szerintem semmi akadálya. Borzasztó, hogy a mai világban még mindig nincs egyenjogúság, azaz ha egy nő több férfival létesít kapcsolatot, akkor útszéli, ha egy férfi több nővel, akkor ügyes vadász.
Ha egyik fél részéről sincsenek érzelmek, akkor nyugodtan, hisz nem a középkorban élünk, és valójában az ember nem is monogámiára teremtetett!
Ha esetleg a fiú többet érez, nem szabad hagyni hogy elhiggye, a lánynak is fontos. Közölni kell vele, hogy semmi érzelem. Ha ezt a fiú vállalja, akkor tessék megtartani, mert a végén még meg is lehet kedvelni! :)

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!