Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy lány több fiúval is alkalmi kapcsolatban él?

Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 18:33
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
35%
Miért én hasonló negatív jelzőket gondolok arról a férfiról aki ugyanezt teszi! :P
2009. jún. 18. 18:56
 12/29 A kérdező kommentje:
gondolom női szemmel... :D
2009. jún. 18. 18:59
 13/29 anonim ***** válasza:
22%
Nekünk férfiaknak az a dolgunk h minél több csajt felcsináljunk nektek meg az hogy görnyedjetek a konyhába meg gyereket neveljetek és ne tegyétek szét a lábatok minden fsznak. PONTOZZATOK LEEEEee xD
2009. jún. 18. 19:12
 14/29 anonim ***** válasza:
86%
Ha minden érintett fél számára világos, hogy csak alkalmi kapcsolatról van szó, és tudják, hogy nem ők az egyetlenek, akkor hajrá. Más kérdés, hogy én nem csinálnám.
2009. jún. 18. 19:15
 15/29 anonim ***** válasza:
23%
K*RVA
2009. jún. 18. 19:33
 16/29 A kérdező kommentje:
egyébként ha így vélekedsz és ennyire szilárdan lehet, h önértékelési problémáid vannak...
2009. jún. 18. 19:49
 17/29 anonim ***** válasza:
92%
az attól függ. ha ez az "alkalmi kapcsolat" úgy alkalmi, h egyszer b*sznak, aztán elfelejtik egymást, másnap egy másik pasival ugyanez, akkor váljon egészségére. de ha úgy alkalmi, h hetente háromszor kiélik a vágyaikat, de semmi több, és ez mondjuk 8 pasival párhuzamosan, akk téll lehet baja a kiscsajnak... 19/L
2009. jún. 18. 19:56
 18/29 anonim ***** válasza:
67%

1. remélhetőleg használ óvszert

2. a lány szerintem érzelmileg labilis, nem tud megállapodni senkinél, állandó megerősitésre, törődésre van szüksége

2009. jún. 18. 20:22
 19/29 anonim válasza:
92%

Először is köszönöm, hogy a kérdés feltevésekor én is ihletet adtam:)!

Szerintem semmi akadálya. Borzasztó, hogy a mai világban még mindig nincs egyenjogúság, azaz ha egy nő több férfival létesít kapcsolatot, akkor útszéli, ha egy férfi több nővel, akkor ügyes vadász.

Ha egyik fél részéről sincsenek érzelmek, akkor nyugodtan, hisz nem a középkorban élünk, és valójában az ember nem is monogámiára teremtetett!

Ha esetleg a fiú többet érez, nem szabad hagyni hogy elhiggye, a lánynak is fontos. Közölni kell vele, hogy semmi érzelem. Ha ezt a fiú vállalja, akkor tessék megtartani, mert a végén még meg is lehet kedvelni! :)

2009. jún. 18. 20:50
 20/29 anonim ***** válasza:
69%
Kedves kérdező, ezt az önértékelési problémát kinek írtad?
2009. jún. 18. 21:00
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!