Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy lány több fiúval is alkalmi kapcsolatban él?

Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 18:33
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
46%
jó neki :D
2009. jún. 18. 18:36
 2/29 anonim ***** válasza:
67%

k*rva...

najó nem .. csak hirtelen ez jött elő belőlem.. szerintem az a lány nem érdemel fiút, csak azt hiszi bármit megtehet, akárki érzéseivel játszhat.. de az élettől egyszer úgyis nagy pofáraesést kap :)

3/29 anonim ***** válasza:
83%
Ha felelősségteljesen csinálja,miért ne tegye? Csak mert k*rvának hiszi a társadalom? Ugyanmár... addig tegye, amig szabad, ne család mellett! Amíg másnak nem okoz ezzel fájdalmat, addig ezzel szerintem semmi baj nincs. Nagyon rossz az a gondolkodás, hogy ha egy nőnek sok pasija van akkor szajha, ha egy pasinak sok nője, akkor ő a falu bikája és még elismerés is jár vele... ne is foglalkozzon mással. Éljen úgy, ahogy neki jó!
 4/29 anonim ***** válasza:
53%
Azt hogy egy nagy r.banc! Pontozzatok még lejjebb nyugodtan:D :P LOL hát mégis mit kéne gondolni, hogy egy ártatlan szűzies jól nevelt kislány? :P hát a szememben egy k.rva! jah meg szexmániás is:)
2009. jún. 18. 18:38
 5/29 anonim ***** válasza:
73%
egy paival is lehet orba szájba ba.szni!!!
 6/29 anonim ***** válasza:
89%
Egy palival akart lenni:)
 7/29 anonim ***** válasza:
71%
Nem értek egyet. SZerintem nem k*rva. Ha a pasik sem várnak többet, mint alkalmi szexet, és a lány éli az életét, nem szerelmes, már miért ne élhetné ki a vágyait, mindennemű kötelezettség nélkül? Itéljük el , mert nem hülyit egy szerencsétlent azzal, hogy szereti, és tartja csak őt egyedül? Szerintem még mindig korrektebb igy, mint ha valakivel monogám kapcsolatban élne és hazudna neki.
2009. jún. 18. 18:42
 8/29 anonim ***** válasza:
56%

véleményem róla?

egy nagy k.rva, de a teloszámát elkérném:Pxd

2009. jún. 18. 18:48
 9/29 anonim ***** válasza:
65%

?-Mit gondoltok arról, ha egy lány több fiúval is alkalmi kapcsolatban él?

-Rib*nc

?Mit gondoltok arról, ha egy fiú több lánnyal is alkalmi kapcsolatban él?

-Tökös, menő csávó

2009. jún. 18. 18:48
 10/29 A kérdező kommentje:
pontosan...ez felháborító sztem is h a fiúknak mért szabad amit egy lánynak nem és a lány értéke mért lesz attól kevesebb ha több fiútal tart alkalmi kapcsolatot és még érzelmi kihasználás sincs, hisz nem dobtam fel h ez nem lett tisztázva az elején...
2009. jún. 18. 18:51
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!