Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy lány több fiúval is alkalmi kapcsolatban él?
Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 18:33
2/29 anonim 

válasza:

k*rva...
najó nem .. csak hirtelen ez jött elő belőlem.. szerintem az a lány nem érdemel fiút, csak azt hiszi bármit megtehet, akárki érzéseivel játszhat.. de az élettől egyszer úgyis nagy pofáraesést kap :)
3/29 anonim 

válasza:

Ha felelősségteljesen csinálja,miért ne tegye? Csak mert k*rvának hiszi a társadalom? Ugyanmár... addig tegye, amig szabad, ne család mellett! Amíg másnak nem okoz ezzel fájdalmat, addig ezzel szerintem semmi baj nincs. Nagyon rossz az a gondolkodás, hogy ha egy nőnek sok pasija van akkor szajha, ha egy pasinak sok nője, akkor ő a falu bikája és még elismerés is jár vele... ne is foglalkozzon mással. Éljen úgy, ahogy neki jó!
4/29 anonim 

válasza:

Azt hogy egy nagy r.banc! Pontozzatok még lejjebb nyugodtan:D :P LOL hát mégis mit kéne gondolni, hogy egy ártatlan szűzies jól nevelt kislány? :P hát a szememben egy k.rva! jah meg szexmániás is:)
5/29 anonim 

válasza:

egy paival is lehet orba szájba ba.szni!!!
7/29 anonim 

válasza:

Nem értek egyet. SZerintem nem k*rva. Ha a pasik sem várnak többet, mint alkalmi szexet, és a lány éli az életét, nem szerelmes, már miért ne élhetné ki a vágyait, mindennemű kötelezettség nélkül? Itéljük el , mert nem hülyit egy szerencsétlent azzal, hogy szereti, és tartja csak őt egyedül? Szerintem még mindig korrektebb igy, mint ha valakivel monogám kapcsolatban élne és hazudna neki.
8/29 anonim 

válasza:

véleményem róla?
egy nagy k.rva, de a teloszámát elkérném:Pxd
9/29 anonim 

válasza:

?-Mit gondoltok arról, ha egy lány több fiúval is alkalmi kapcsolatban él?
-Rib*nc
?Mit gondoltok arról, ha egy fiú több lánnyal is alkalmi kapcsolatban él?
-Tökös, menő csávó
10/29 A kérdező kommentje:
pontosan...ez felháborító sztem is h a fiúknak mért szabad amit egy lánynak nem és a lány értéke mért lesz attól kevesebb ha több fiútal tart alkalmi kapcsolatot és még érzelmi kihasználás sincs, hisz nem dobtam fel h ez nem lett tisztázva az elején...
2009. jún. 18. 18:51
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!