Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok? A nöi test intim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok? A nöi test intim részéröl kérdeznék

Figyelt kérdés
Egy nagy kérdésem lenne! A punci és a mellbimbó szine változik-e az évek alatt? Én a 28 évemmel azt tapasztaltam amikor egy régi exemmel "nosztalgiáztunk", hogy sötétebb lett.
2009. jún. 18. 14:37
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
egyébként csak nézegettem a hülye kérdéseket amiket valószínűleg elég fiatalok tesznek fel
2009. jún. 18. 17:12
 32/37 A kérdező kommentje:
És te mennyire nem vagy már elég fiatal?
2009. jún. 18. 17:22
 33/37 anonim ***** válasza:
29 vagyok
2009. jún. 18. 17:28
 34/37 anonim ***** válasza:
Most jó lenne tudni, hogy melyikünkkel beszélgetsz, mert én az 1 VÁLASZOLÓ EGY IDEJE NEM ÍRTAM SEMMIT, DE LÁTOM TALÁLTÁL MÁR MÁST. Bocs a caps lock úgy maradt. Szóval én nem írtam , egy ideje. Légyszi jelezz már, hogy kire vagy kíváncsi...
2009. jún. 18. 17:42
 35/37 A kérdező kommentje:
tessék csak nyugodtan írni, nekem le kell lépnem. Emilben nyugodtan folyt. köv. bármikor...
2009. jún. 18. 17:46
 36/37 anonim ***** válasza:
Jaja le kell lépnem. Erre én is csask azt tudom mondani , hogy e-mail-ban folyt.köv. bármikor...(1)
2009. jún. 18. 17:47
 37/37 anonim ***** válasza:

Tudod én írtam neked egy nyamvatt prívát e-mail-t, de te még csak egy üres levelet sem voltál hajlandó visszaküldeni.

Azt hittem, h jobb fej vagy. na mind1

1. válaszoló

2009. júl. 28. 22:50
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!