Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? A nöi test intim részéröl kérdeznék
Figyelt kérdés
Egy nagy kérdésem lenne! A punci és a mellbimbó szine változik-e az évek alatt? Én a 28 évemmel azt tapasztaltam amikor egy régi exemmel "nosztalgiáztunk", hogy sötétebb lett.2009. jún. 18. 14:37
2/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm, köszönöm, már írom a beszédem a Nobel-díjátadó gálára :-)
2009. jún. 18. 15:00
3/37 anonim 

válasza:

Hát, én nő vagyok, 25 éves de megmondom őszintén nem vettem még nagyon észre változást, bár, ha belegondolok egy 14 éves lány puncija és egy 40 évesé tényleg más... :) Zavart ez téged? Ezért tetted fel ezt a kérdést?
4/37 A kérdező kommentje:
Egy kicsit igen. De érdekes, hogy csak a puncikájának a szine változott, és ö is még csak 24 éves, gyereket sem szült. Szóval annyira nem vészes csak érdekelt volna. Na és milyen szinü a tied? :-)
2009. jún. 18. 15:13
5/37 anonim 

válasza:

en meg errol nem hallottam.... foleg h 18-28 evesen ennyit valtozzon. nem lehet h csak neked tunt ugy, masra emlekeztel, masok voltak a fenyviszonyok? vagy sokat szolizik mostanaban?
ha az enyem pl valtozna is tuti nem vennem eszre mivel minden nap latom magam, az ilyen valtozasok nem tunnek fel. meg azt is csak ug yveszem eszre h 2szer akkora lett a mellem (pedig ezt mki latja) h nem jon ram a tavalyi melltarto. :p szoval az ilyesmit semmikepp nem vennem eszre.
6/37 anonim 

válasza:

Mennyi idős vagy(1. válaszoló vagyok) ?
7/37 A kérdező kommentje:
Én?
2009. jún. 18. 15:26
9/37 A kérdező kommentje:
Drágasszágom :-) tessék végigolvasni az apró bötüs részt a kérdés alatt! :P
2009. jún. 18. 15:34
10/37 anonim 

válasza:

Bocs, nem figyeltem eléggé :) De nem, vagyok a Drágaságod:) Legalábbis szerintem
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!