Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? A nöi test intim részéröl kérdeznék
Figyelt kérdés
Egy nagy kérdésem lenne! A punci és a mellbimbó szine változik-e az évek alatt? Én a 28 évemmel azt tapasztaltam amikor egy régi exemmel "nosztalgiáztunk", hogy sötétebb lett.2009. jún. 18. 14:37
21/37 anonim 

válasza:

De akkor már két embernek dobtad fel a napját( még mindig az első válaszoló vagyok):)
22/37 A kérdező kommentje:
Ja igen! Most már értem :P
Agykapacitás erösen konvergál a 0 felé! Így mondják szépen?
2009. jún. 18. 16:07
23/37 anonim 

válasza:

Biztos, őszíntén nem tudom :) Biztos, h 28 éves vagy?
(1 válaszoló)
24/37 anonim 

válasza:

A konvergál az azt jelenti hogy végtelenül megközelíti, de nem éri el. Szerintem ennél te jobb vagy és el tudod érni :D
Én már elértem a szellemi mélypontot...
25/37 A kérdező kommentje:
Reggel még annyi voltam :-)
Viszont még 15 perc és feltehetem az ujabb kérdést :P
2009. jún. 18. 16:19
26/37 A kérdező kommentje:
Ugy látom elhagytatok...
2009. jún. 18. 16:32
27/37 anonim 

válasza:

elmentem h ki tudjatok bontakozni az 1.számú válaszolóval
28/37 anonim 

válasza:

de úgy látom semmi sem történt..
29/37 A kérdező kommentje:
Sajnos :-(
Na és merre mentél el? :P
2009. jún. 18. 17:05
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!