Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt akarja? (hülye kérdés, mert biztos . De azért :S . Lent bővebben . )
Választ szeretnék kapni arra,hogyha a barátomnak merevedése van arra h simogatom puszilgatom,szeretgetem ,és ő erre simogatja az én nemiszervem ruhán keresztül (DE még nem volt lent előtte semmilyen érintkezés-vagyis ott még nem járt :P) jelentheti azt h már kivánja a szexet, vagy bármiféle kényeztetést ? és ha igen ,csak nemmondja azt várja én kezdeményezzek ? ..
Húúhh ezt egy kicsit bonyolultan sikerült leirnom ,de remélem érthető :S , a válaszokat előre köszönöm :):)!

Kedves kérdező,
bocs, de ez ne legyen kifogás, hogy hová való vagy. Én erdélyi vagyok, de ennek semmi köze a helyesírásomhoz. Nem akarlak bántani vele, tényleg nem rosszindulatból mondtam. :)
Ami pedig a kérdésedet illeti: biztosan kíván, naná! Szerintem is kezdeményezz bátran.
28/N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!