Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azt akarja? (hülye kérdés,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt akarja? (hülye kérdés, mert biztos . De azért :S . Lent bővebben . )

Figyelt kérdés

Választ szeretnék kapni arra,hogyha a barátomnak merevedése van arra h simogatom puszilgatom,szeretgetem ,és ő erre simogatja az én nemiszervem ruhán keresztül (DE még nem volt lent előtte semmilyen érintkezés-vagyis ott még nem járt :P) jelentheti azt h már kivánja a szexet, vagy bármiféle kényeztetést ? és ha igen ,csak nemmondja azt várja én kezdeményezzek ? ..

Húúhh ezt egy kicsit bonyolultan sikerült leirnom ,de remélem érthető :S , a válaszokat előre köszönöm :):)!

2009. jún. 17. 21:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
szerintem kezdeményezz,pettingeljetek =)
2009. jún. 17. 21:04
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Kezdeményezz, imádják a férfiak.
2009. jún. 17. 21:07
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? Persze hogy kíván, és azért is simogat mert szeret :) Ha kezdeményezel biztos nem áll ellent:P És büszke lehetsz a barátodra, hogy ilyen gyengéd és udvarias, hogy megvárja, amíg te is akarod :)
2009. jún. 17. 21:10
 4/13 A kérdező kommentje:
Én 16/L , ♥ő♥ 18/F!már 7 és fél hónapja együtt vagyunk , csak még vártunk vele mert nekem is ő az első,és én is neki ezért nem is csináltunk semmit én még nem éreztem magam készen rá ...de mostanában már jobban megbizok benne és szeretem is ugyh majd megprobálkozom :P:) ... köÖöszöÖönöÖöm a válaszokat ♥♥=)))♥♥!!!
2009. jún. 17. 21:14
 5/13 A kérdező kommentje:
Javitok nem mintha eddig nem szerettem volna , de hova tovább minnél jobban :)) ...első nagy nagy nagy szerelem amit ki akarok használni .. és imáádni :):)!!
2009. jún. 17. 21:15
 6/13 Xaba89 ***** válasza:
86%
Minden pasi akarja a szexet:D ergo szexet a pasinak akarmikor es akarhol:D Amelyik pasi nem szereti a szexet annak problemai vannak;)
2009. jún. 17. 21:34
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
én nő létem miatt nem nagyon kezdeményeznék, max jeleket adnék neki, kezdeményezzen ő, azért ezt az örömöt meghagynám neki. de persze ez is fiútól és szituációtól függ. de nagyon helyes, hogy ennyit vár vele! :)
2009. jún. 17. 21:51
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítsééget ♥=)))!!
2009. jún. 17. 22:05
 9/13 anonim válasza:
0%
először tanulj meg helyesen írni, aztán jöhet a szex!
2009. jún. 17. 22:18
 10/13 A kérdező kommentje:
Szlovákiai magyar vagyok ..és nem vagyok tökéletes ,bocs!
2009. jún. 17. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!