Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdjek hozzá nincs ötletem?

jaaaj, ezt nem hiszem el, nehogy már ne legyen semmi fantáziátok :)
mondjuk simogassátok egymást itt is, ott is, mindenhol (is)...ami jól esik, csókolózzatok, a csókot is lehet máshova adni, mondjuk egyre lejjebb..
na, szedjétek össze magatokat :D:D! Hajrá:)
22l

Ha nem tudjátok az azt jelenti, hogy nem vagytok még érettek rá.
SZóval hanyagoljátok még a dolgot.

mindent szépen fokozatosan. először a pólóját vedd le, szerintem azt engedik leghamarabb a lányok. ha még nem akarja, h levedd, akkor sincs gáz, max eltolja onnan a kezed, vagy azt mondja még ne.
szerintem ez nem ciki, én is mondtam anno a barátomnak h lassan a testtel :D
elsőre a lába közti területet még hagyd békén, a mellfogdosás megengedett :)
nehéz lesz megállnod, de ha ő nem akarja akkor meg fogod tudni fékezni magad.
teljesen egyénfüggő h ki mikor engedi le magáról az egyes ruhadarabokat, nekem pl 2 hónap alatt lekerült a bugyin kívül minden, a bugyira kellett várni + fél évet :) és még azután félévvel történt meg az első :D:D
ja és még annyi h nem azért nem veszi le, mert nem bízik benned, hanem azért, mert több idő kell neki a feloldódáshoz, ill. sok csajban benne van az h úristen mi lesz ha kövérnek találja majd a hasam, vagy csúnyának találja a mellem, és ezért inkább nem mer levetkőzni.
sok sikert!

hát nyugodtan kérdezd meg, hogy szeretné-e, vagy hogy szóljon, ha már ezt nem akarja, akkor állj meg, csak szép lassan, hidd el megéri a türelmet.Ha megbízik benned, és leküzdi a saját félelmét egyre több mindent fog engedni és egyre tovább mehetsz majd el.
Szerintem ez a része egy kapcsolatnak olyan jó:):)
Hajrá, mindíg meg lehet beszélni mindent, hiszen kivel, ha vele nem? a barátnőd, ne féljetek szavakkal is lemondani, hogy mit szeretnétek :)
22l

khm..akartam mondani ELmondani
:)22L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!