Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy kezdjek hozzá nincs ötletem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdjek hozzá nincs ötletem?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel szeretnénk pettignelni de nemtudjuk hogykénee F/16 ő is 16 éves
2009. jún. 16. 23:32
 1/10 anonim ***** válasza:
84%

jaaaj, ezt nem hiszem el, nehogy már ne legyen semmi fantáziátok :)

mondjuk simogassátok egymást itt is, ott is, mindenhol (is)...ami jól esik, csókolózzatok, a csókot is lehet máshova adni, mondjuk egyre lejjebb..

na, szedjétek össze magatokat :D:D! Hajrá:)

22l

2009. jún. 16. 23:36
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Csókolózzatok,finoman simogassátok egymást majd vetkőztessétek le egymást és folytassátok a simogatást,kényeztetést,csókolgatást ... a többinek már magától kéne jönnie.
2009. jún. 16. 23:37
 3/10 A kérdező kommentje:
egy kicsit rosszul fogalmaztam meg a kérdést. attól félek hogy mikor szedném le róla a nadrágot akkor visszautasít mert hogy megiedne :S
2009. jún. 16. 23:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát először csak simogatás,csók meg ilyenek. Majd később lekerülhet 1-2 ruhadarab majd mégtöbb és akkor elkezdőthet amit szeretnétek csinálni egymással :)
2009. jún. 16. 23:38
 5/10 anonim ***** válasza:
78%

Ha nem tudjátok az azt jelenti, hogy nem vagytok még érettek rá.

SZóval hanyagoljátok még a dolgot.

2009. jún. 16. 23:39
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Kb a 100. petting kérdés ma. Otthon nyugiban egymás mellé fekvés, zenehallgatás, kicsit ökörködés jó kedvnek levés, csókolózás, ruha alá benyúlás tapizás, nem félés, ruha lekerülés, simogatás, csókolás kis kézimunkázás esetleg orálozás, magatokat jólérzés, elélvezés-kicsit rötyögés, királynak levés...
2009. jún. 16. 23:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

mindent szépen fokozatosan. először a pólóját vedd le, szerintem azt engedik leghamarabb a lányok. ha még nem akarja, h levedd, akkor sincs gáz, max eltolja onnan a kezed, vagy azt mondja még ne.

szerintem ez nem ciki, én is mondtam anno a barátomnak h lassan a testtel :D

elsőre a lába közti területet még hagyd békén, a mellfogdosás megengedett :)

nehéz lesz megállnod, de ha ő nem akarja akkor meg fogod tudni fékezni magad.

teljesen egyénfüggő h ki mikor engedi le magáról az egyes ruhadarabokat, nekem pl 2 hónap alatt lekerült a bugyin kívül minden, a bugyira kellett várni + fél évet :) és még azután félévvel történt meg az első :D:D

ja és még annyi h nem azért nem veszi le, mert nem bízik benned, hanem azért, mert több idő kell neki a feloldódáshoz, ill. sok csajban benne van az h úristen mi lesz ha kövérnek találja majd a hasam, vagy csúnyának találja a mellem, és ezért inkább nem mer levetkőzni.

sok sikert!

2009. jún. 16. 23:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

hát nyugodtan kérdezd meg, hogy szeretné-e, vagy hogy szóljon, ha már ezt nem akarja, akkor állj meg, csak szép lassan, hidd el megéri a türelmet.Ha megbízik benned, és leküzdi a saját félelmét egyre több mindent fog engedni és egyre tovább mehetsz majd el.

Szerintem ez a része egy kapcsolatnak olyan jó:):)

Hajrá, mindíg meg lehet beszélni mindent, hiszen kivel, ha vele nem? a barátnőd, ne féljetek szavakkal is lemondani, hogy mit szeretnétek :)

22l

2009. jún. 16. 23:46
 9/10 anonim ***** válasza:

khm..akartam mondani ELmondani

:)22L

2009. jún. 16. 23:48
 10/10 anonim ***** válasza:
izgasd fel. akkor könnyeb vetkőzteni.attól meg ne félj és ne kudarcként fogd fel ha azt mondja h ne. (azért egyszer még próbáld meg mert van olyan aki cukkolni akar vele h ne :))
2009. jún. 17. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!