Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom ki akarja probálni a ciciszexet. Milyen lesz? Hogy zajlik ez? Gumiban vagy anélkül inkább/tudom, hogy így nem lehetek terhes/?
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 16:32
21/32 anonim 

válasza:

attól még csinálhatja de nem kell hogy úgy menjen el attól még ez izgató!
22/32 anonim válasza:
Jókat mosolygok rajtatok. Szereztetek egy vidám estét. :-) Egyébként én még undorodom is attól a bizonyos "cucc"-tól, bármilyen furcsa is ez. Ráadásul még a szaga sem kellemes. De tudom, velem van a baj. :-)
23/32 anonim 

válasza:

Neked nem kellene sehogyan, ha ilyen szinten állsz hozzá ... gumiban vazze ... alap esetben csak pálcikával fogod meg neki?
24/32 anonim 

válasza:

Te jóóóóóóó Isten milyen emberek vannak :DDDD ezen csak röhögni tudok ne haragudjatok!
25/32 anonim 

válasza:

Mintha k@rvák gyülekezetének a "mesedélutánját" olvastam volna.......... Egy idegen pasi spermájától még O.K. ,hogy behánytok a mentöbe....... de a palitokétól!! .........??????.............
28/32 anonim 

válasza:

Bocs,.... a realista az idiótára ment.
29/32 anonim válasza:
Ha szereted ot akkor megteszed neki amit ker.Hasznalj sikositot es jol nyomdd ossze a cickodat ha ugy akarja!Ne aggodj a cucc miatt mert nem a szadba fog menni es le lehet torolni! Mindent bele,legyel belevalo es tedd meg amit meg kell tenni!!!:)))
30/32 anonim 

válasza:

HAHAÓ már rég meg tette és nem értem mire jó az hogy egymást ba****tjátok! Én sem nyelem le pasimnak de mivel szeretem lehet megfogom tenni és nem nyavajgok sőt ő tudja hogy nem erölteti mindig kérdezi
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!