Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párom ki akarja probálni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom ki akarja probálni a ciciszexet. Milyen lesz? Hogy zajlik ez? Gumiban vagy anélkül inkább/tudom, hogy így nem lehetek terhes/?

Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 16:32
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Gumi nélkül, és ha annyira zavar akkor tusolás közben. Gumiban elmenne tőle a kedvem. Sima szex gumiban ok, de hogy ciciszex gumiban pfff.

Mindenképp gumi nélkül síkosítóval

2009. jún. 16. 20:39
 12/32 anonim ***** válasza:
84%

fiú vagyok, szerintem gumiban jobb

gumi nélkül, de sikosítás nélkül ellenben kifejezetten szar

2009. jún. 18. 14:21
 13/32 anonim ***** válasza:
92%
Én is fiú vagyok, és ez a kedvencem. Csak gumi nélkül. Csinálhatod úgy is, hogy a hátára fekteted a párod, és Te hajolsz fölé, és rakod a két melled közé. Ilyenkor tudsz "Célozni", nem megy az arcodra.... De ha Te vagy alul, és elég nagy a melled, akkor megoldható, hogy ha nem lóg ki felül a cerka vége, és nem locsol arcon, hanem a cici között marad az anyag... Vagy elfordítod a fejed. :-)
2009. aug. 4. 13:58
 14/32 anonim ***** válasza:
78%
Mesélj, milyen volt?
2009. szept. 21. 13:56
 15/32 A kérdező kommentje:

Jó volt. De elég furán oldottuk meg.

Amikor 69-eztünk a párom volt felül és ő ugy akkarta, hogy abban a helyzetben. Így a hasamra ment a spermája.

Utánna persze egyből fürdő, de megérte, már csak azért is, hogy láttam hogy őt ez boldoggá teszi.

2009. szept. 21. 20:01
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Figyi ha szeretsz valakit akkor miért zavar hogy "cuccos" leszel utána?engem pl baromira nem zavar,veszek utána 1 zuhanyt,sőt esetleg vele együtt.Aza bizonyos cucc is tőle származik..Az nem zavar hogy ha pl megujjaz (hogy ilyen egyszerű kifejezéssel éljek) akkor az ő ujja lesz esetleg cuccos?
2009. okt. 14. 20:08
 17/32 anonim ***** válasza:
rakj oda valami törölközöt,vagy valami hasonló rongyot,ha nem akartok gumival ,és mikor barátod szól h közel van az orgazmushoz odatartod az arcod eléa törcsit és igy nem leszel olyan.de mondjuk engem se zavar ha olyan az arcom,csak csukd be a szemed:D
2009. okt. 14. 20:25
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
A "cuccos" majd 20 féle vitamint is tartalmaz, jobb ránctalanító mint a Wishy...:)) Ne undorodj tőle. A punci is termel váladékot izgalmi állapotban. A barátod biztosan nem zavarja! Ő is fa-nyaloghatna, igaz??:)
2009. okt. 14. 20:51
 19/32 anonim ***** válasza:
69%
Lányok bazeg kiakasztóak vagytok, ugy áll hozzá a spermához a 90% mintha azt a sátán xarta volna ki és valami életellenes dolgo lenne. Nem lehet lemosni vagy mi a fene baj vany a spermával? Miért undorító? Hány fiú panaszkodik bazeg hogy a punci nedvét kell nyalogatni, nem hiszem hogy az jobb mint a sperma de szerintem nincs olyan fiu aki ne szeretné! Vegyél magadon erőt és hagy menjen rád nem halsz bele!
2009. okt. 14. 21:03
 20/32 anonim ***** válasza:
idióta....
2009. okt. 14. 21:04
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!