Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom ki akarja probálni a ciciszexet. Milyen lesz? Hogy zajlik ez? Gumiban vagy anélkül inkább/tudom, hogy így nem lehetek terhes/?

Hát terhes tuti nem leszel, mert a ciciszex kicsit odébb van (optimális esetben :)) mint a hüvely :))
Komolyabbra forditva a szót, a két melled közé kerül a barátod pénisze, kétoldalt rá is simithatod, hogy körbeölelje őt. (fekve kényelmesebb, ha föléd térdel, nem olyan melós:) ő itt fog mozogni a két melled között. Neked max. izgató, ő teljesen készen lesz... és valószinüleg el fog menni. Az óvszer kérdést neked kell meggondolni, mert ha elmegy, végig fog folyni a nyakadon, az arcodra is kerülhet belőle jócskán. Ha ez téged nem zavar (engem nem szokott), akkor nem kell óvszer.

Az tény, hogy gumi nélkül jobb, de ha nem akkarom, hogy olyan legyek vagy az arcomra menjen akkor mit tegyek?
Van olyan aki gumiban csinálta?

igazad van nem vagyok szűz
egyébként 18 éves vagyok
ő szeretné, de nagyon csak én nem annyira, mert tiszta cucc leszek utánna/azért gondoltam, hogy gumiban, deakkor ezek szerint hülye gondolat volt/
én nem nagyon szeretném kiprobálni pláne nem gumi nélkül, de a párom miatt megteszem

óvszerrel azért jobb mert
a) nem kell sikosító
b) nem kell törölgetni utána
én is ugy gondoltam, mármint óvszerben, de sokan azt mondják, hogy ugy semmi élvezet nincs benne
ez tényleg így van
most már inkább fiúk válaszát várom, de jöhet lányoktól is a válaszok
elöre is köszönöm
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!