Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti elmondtátok anyukátoknak hogy nemi életetek van? Ha igen akkor hogy?

Én nem mondtam el,mi spontán lebuktunk barátommal.2hétig nem szóltunk egymáshoz anyuval,de végül bevette a begye:-)
muszály megszoknia....
21/L

Hát az úgy volt h már 3hónapja együtt voltam a barátommal mikor mondta anyu h kislányom nekem mindent elmondhatsz stb.. és innentől kezdve elég sokszor mondott ilyeneket.. azt hitte h már csináltam én meg nem győztem magyarázni neki h nem, és amikor 4ésfél hónaposak voltunk kb a barátommal akkor odamentem anyuhoz és mondtam neki h anyu.. most.. tudod.. amit kérdezgettél.. megtörtént :$ (nagyon elvörösödtem) ő meg csak mosolygott és inkább nem kérdezett akkor még semmit sem mert látta h mennyire kellemetlenül érzem magam..
Azóta is együtt vagyok a barátommal..:) Jah és nagyon sokat számított az is h anyuék is nagyon szeretik.. szóval ezért is vette könnyen..:)
16/L

Anyunak egy idő után gyanús lett, mert 2 éve komoly barátom volt és leültetett, hogy felvilágosítson. Jajj, mi már akkor túl voltunk rajta :)) Úgyhogy jó alkalom volt elmondani, hogy már nem vagyok szűz. Nem akadt ki, de nem is repesett a boldogságtól. Megbeszéltük, hogy elmegyünk nőgyógyászhoz és íratunk tablettát.
Amúgy nem tudom, hogy vette rá magát a beszélgetésre, mert soha nem szoktunk ilyenekről beszélgetni és nem is az a barátnős viszonyunk van.

Nekem néhány napja volt az első, de nem mondtam el anyunak... :( Ő már hónapok óta hiszi, hogy már lefeküdtem a barátommal, úgyhogy mindegy is. Majd egyszer elmondom neki.
16/L
- Anyu, lefeküdtem a Zolival!
- És milyen volt?
- Szar!
Ez a beszélgetés játszódott le közöttünk!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!