Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti elmondtátok anyukát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti elmondtátok anyukátoknak hogy nemi életetek van? Ha igen akkor hogy?

Figyelt kérdés
16 éves lány köszi
2009. jún. 16. 16:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Persze, de ezt tudja magától is, hogy egy 29-éves, egészséges férfinak van nemi élete.
2010. jún. 18. 07:37
 12/18 anonim ***** válasza:

Én nem mondtam el,mi spontán lebuktunk barátommal.2hétig nem szóltunk egymáshoz anyuval,de végül bevette a begye:-)

muszály megszoknia....

21/L

2010. jún. 18. 07:49
 13/18 anonim ***** válasza:

Hát az úgy volt h már 3hónapja együtt voltam a barátommal mikor mondta anyu h kislányom nekem mindent elmondhatsz stb.. és innentől kezdve elég sokszor mondott ilyeneket.. azt hitte h már csináltam én meg nem győztem magyarázni neki h nem, és amikor 4ésfél hónaposak voltunk kb a barátommal akkor odamentem anyuhoz és mondtam neki h anyu.. most.. tudod.. amit kérdezgettél.. megtörtént :$ (nagyon elvörösödtem) ő meg csak mosolygott és inkább nem kérdezett akkor még semmit sem mert látta h mennyire kellemetlenül érzem magam..

Azóta is együtt vagyok a barátommal..:) Jah és nagyon sokat számított az is h anyuék is nagyon szeretik.. szóval ezért is vette könnyen..:)

16/L

2010. jún. 18. 08:18
 14/18 anonim ***** válasza:

Anyunak egy idő után gyanús lett, mert 2 éve komoly barátom volt és leültetett, hogy felvilágosítson. Jajj, mi már akkor túl voltunk rajta :)) Úgyhogy jó alkalom volt elmondani, hogy már nem vagyok szűz. Nem akadt ki, de nem is repesett a boldogságtól. Megbeszéltük, hogy elmegyünk nőgyógyászhoz és íratunk tablettát.

Amúgy nem tudom, hogy vette rá magát a beszélgetésre, mert soha nem szoktunk ilyenekről beszélgetni és nem is az a barátnős viszonyunk van.

2010. jún. 18. 08:47
 15/18 anonim válasza:
Én titokban szoktam norbival.. az a tuti xD
2010. jún. 18. 09:35
 16/18 anonim ***** válasza:
az én faterom olyan,hogy fejbevág ha nem megyek el egy olyan buliba ahol csajok is vannak.:D Rendes apám van :P
2010. jún. 18. 10:57
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem néhány napja volt az első, de nem mondtam el anyunak... :( Ő már hónapok óta hiszi, hogy már lefeküdtem a barátommal, úgyhogy mindegy is. Majd egyszer elmondom neki.

16/L

2010. jún. 18. 11:10
 18/18 anonim válasza:

- Anyu, lefeküdtem a Zolival!

- És milyen volt?

- Szar!

Ez a beszélgetés játszódott le közöttünk!:)

2010. jún. 18. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!