Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti elmondtátok anyukátoknak hogy nemi életetek van? Ha igen akkor hogy?
Figyelt kérdés
16 éves lány köszi2009. jún. 16. 16:16
1/18 anonim 

válasza:

Én nem mondtam el.Hanem az első alkalomra rá,fél év múlva tudta meg.Véletlenül vmi hülyeséggel elárultam magam.Nagyon szégyelltem elmondani neki.És haragudott is emiatt rám.Dehát na nem olyan bizalmas volt a mi kapcsolatunk.De az én gyerekemmel majd el fogok beszélgetni,az tuti.
4/18 anonim 

válasza:

Mivel otthon voltunk a barátommal, nem volt kérdés. Csak közöltem, hogy ma itt alszik a barátom is.
5/18 anonim 

válasza:

Szerintem ne görcsölj rajta, mondd meg egyenesen, hogy komoly a kapcsolatod a barátoddal. Elmondani illik, mert erre érzékenyek a szülők, legalább az elsőt. Utána már nem kell részletezni (na ezt a mostanit sem, csak megemlíteni, nem kell elmesélni, milyen-hogyan-hol... csak ha úgy érzed..). Csak a tény fontos, hogy később ne érezzék, hogy "még csak el sem mesélted". Nem lesz gond! Ne félj!
6/18 anonim 

válasza:

én elmondtam neki, mert 18 voltam mikor először lefeküdtem a barátommal és már 1 éve jártunk akkor, és ezzel a háttérrel volt rá esélyem h ne szedje le a fejem :D egyébként kb ennyi volt: anya, úgy érzem, lassan ideje lenne elmenni nőgyógyászhoz. miért valami gond van? nem, de szeretném magam megvizsgáltatni h ne is legyen, illetve szeretnék fogamzásgátlót szedni.
egyből belement és azt mondta örül h ilyen érett vagyok h előre gondolkoztam a védekezésen :) (mondjuk ez szerintem természetes)
7/18 anonim 

válasza:

én fokozatosan rávezettem h mik a terveim, h a közeljövőben szeretnék majd lefeküdni a barátommal. mikor megtörtént írtam egy SMS-t h megtörtént:D
8/18 anonim 

válasza:

Anyától függő.nekem például már annyira sokszor elmond mindent, hogy inkább nem mondok neki semmi ilyet.mindemellett suliban is ugyanazt hallom.
9/18 anonim válasza:
A barátom egy hónap után aludt itt először... és anyunak kb az esemény után 2héttel mondtam el... :P de nem haragudott,csak megkérdezte h milyen volt elsőre és h védekeztünk e...azóta is a védekezésről faggat :D és h ha bármi baj van akk szóljak... ennyi:) (17/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!