Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Utálok szeretkezni? Miért baj ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálok szeretkezni? Miért baj ez?

Figyelt kérdés

Egyszerűen utálom gyyengéden csinálni, én dugni szretek. Ha a pasim gyengéden csinálja majd megőrülök, vagy csinálja rendesen vagy inkább ne csináljon semmit. Semmi jót nem találok benne ha nem keményen, durván csináljuk. Szerencsére eddig csak ilyen pasijaim voltak.

Ti, pasik szeretitek így? Ha ezzel a barátommal vége lesz, remélem a következők is ilyenek lesznek. Én eddig úgy tapasztaltam h a pasik 95%-a durván szereti, van olyan aki nem??

2009. jún. 16. 16:09
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
66%
Bocs a hasonlatért..:)
2009. jún. 16. 16:48
 22/56 A kérdező kommentje:

Akkor olvassátok el ezt, erre vágynak a férfiak:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__28..

2009. jún. 16. 16:52
 23/56 anonim ***** válasza:
86%

OFF

Akkor légy büszke magadra, de azért a válaszaidban kicsit lehetnél normálisabb is, értem ezalatt, hogy szerinted azok a nők és férfiak akik gyengébben csinálják, azok az se tudják mi az szex.

Persze minden férfi vágyik egy ilyenre is, de amiről te beszélsz, és idelinkeltél, az egy különleges alkalom és nem állandó. Legalábbis a kérdés nem arra utal, hogy mindig azt szeretnék a férfiak.

Lehet lepontozni, de azért nézz magadba kicsit.

És nem, nekem nem fáj hogy ilyen vagy, én is tudok ilyen lenni, csak hogy én másmilyen is tudok.

2009. jún. 16. 16:58
 24/56 anonim ***** válasza:
85%
gyüssz b@szni? :D
2009. jún. 16. 17:05
 25/56 anonim ***** válasza:
82%
BETEG :D
2009. jún. 16. 17:35
 26/56 anonim ***** válasza:
85%
de én nem értem mit vársz. Minek tetted fel ezt a kérdést. Ahogy előttem is írták ha neked úgy a jó hát akkor csináld úgy. Ennyi. De azért nekem biztos hiányoznának a romantikus, rózsaszirmos, erotikus, finom, érzéki szeretkezések. És ettől függetlenül mi is szoktuk néha durvábban is, de az előbb leírt élményt az nem kárpótolja. És ez fordítva is igaz.
2009. jún. 16. 17:39
 27/56 anonim ***** válasza:
79%
Nem mi nem tudunk bele törődni,hogy te csak durván szereted,hanem te nem tudod elfogadni,hogy mi az érzékiesebb szeretkezést jobban szeretjük.Mert te állandóan azzal vagy megakadva,hogy kiba_zott botok vagyunk mert nem b_szatjuk szét magunkat......Gondolkozz el
2009. jún. 16. 17:45
 28/56 anonim ***** válasza:
77%

f@aszom, te komolyan a gyakori kérdések válaszaira építed a statisztikádat a férfiakról??:D:D kemény vagy. megkérdezhetem h mennyi a korod? 16?

egyébként sztem te összekevered az érzelemmentes szót azzal h mit érzel szex közben, azaz h elmész e:D:D

az érzelemmentes aztjelenti, hogy fizikai kielégülésen más érzelmek nem szabadulnak fel benned. de nekem nepróbáld meg beadni, h te halálosan szerelmes vagy szex után a párodba, meg úgy egyébként h szerelmes vagy e belé. de erre is válaszolhatsz. szerelmes vagy te a barátodba??

2009. jún. 16. 17:46
 29/56 A kérdező kommentje:
szerelmes vagyok a barátomba
2009. jún. 16. 17:49
 30/56 anonim ***** válasza:
77%
Es miotatol vagytok egyutt a PASIDDAL? miert vagy vele egyutt egyaltalan, ha nem szereted. Aki szereti a pasijat, nem arrol abrandozik, hogy a kovetkezo a gyors szexet szeresse. Amugy hany eves vagy? Majd ha erett leszel, rajossz, hogy mi a szex valojaban.
2009. jún. 16. 18:06
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!