Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Utálok szeretkezni? Miért baj ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálok szeretkezni? Miért baj ez?

Figyelt kérdés

Egyszerűen utálom gyyengéden csinálni, én dugni szretek. Ha a pasim gyengéden csinálja majd megőrülök, vagy csinálja rendesen vagy inkább ne csináljon semmit. Semmi jót nem találok benne ha nem keményen, durván csináljuk. Szerencsére eddig csak ilyen pasijaim voltak.

Ti, pasik szeretitek így? Ha ezzel a barátommal vége lesz, remélem a következők is ilyenek lesznek. Én eddig úgy tapasztaltam h a pasik 95%-a durván szereti, van olyan aki nem??

2009. jún. 16. 16:09
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
85%
Jelen.
2009. jún. 16. 16:11
 2/56 anonim ***** válasza:
91%
csak az a különbség, h aki gyengéden csinálja az szeret! aki a duva szexet szereti, annak csak 1 r.banc vagy:( ennyih;)
2009. jún. 16. 16:11
 3/56 anonim ***** válasza:
73%

de nagy barom vagy te!

gondolom, valami 18 éves kis hülye vagy

jó sekélyes az életed :)

hi-hi

2009. jún. 16. 16:12
 4/56 anonim ***** válasza:
91%

Érdekes a gondolkodásod, egy másodpercre eszembe jutott, hogy mennyi unatkozo tini srác ülhet otthon és fantáziálhat olyan lányokról, akik igy szeretik...

Vannak olyan férfiak, akik gyengéden szeretik. És ha egyszer nem a dugásért leszel valakivel, hanem megpróbálod élvezni nem csak a szexet, de az erotikát is, akkor talán egy új világ nyílik ki előtted!

2009. jún. 16. 16:13
 5/56 anonim ***** válasza:
87%
azok szeretik jobban durván akik egyáltalán neméreznek szerelmet partnerük iránt. majdha találsz vkit akit szeretsz us, és úgyfekszel le vele, már fogod érezni a nemcsak durva szexet is
 6/56 anonim válasza:
63%

néha gyengéden, néha durván, néha ebben a sorrendben

http://www.youtube.com/watch?v=99hZdQdNlIE

7/56 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem meg fő a változatosság :) Egyszer durvábban máskor gyengédebben a jó. 21/F
 8/56 anonim ***** válasza:
84%
Talán azért nem szeretsz szeretkezni mert egyik partneredbe se vagy szerelmes és inkább csak a szex az alapja a "kapcsolatnak" Mert ha mondjuk szeretnéd, nem azon gondolkoznál és reménykednél, hogy a következő pasi is olyan legyen mint a mostani. Szerintem neked csak szexpartner kell.
 9/56 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem se szereted a pasid.De azért megkérdezem:te szereted a partnered? Én tuti nem élvezném az állandó gyorsaságot.Legalább a szex legyen nyugodt.
2009. jún. 16. 16:17
 10/56 A kérdező kommentje:
Miért vagyok ribanc?? Mert nem a pötykölést szeretem? Nézd már meg 1-2 kérdésnél a válaszokat, ahol azt kérdezték h milyen lenne álmaitok szexe, senki nem azt írta h lassú szexelés. És én a pasimmal csinálom, ezért vagyok ribanc??
2009. jún. 16. 16:20
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!