Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálok szeretkezni? Miért baj ez?
Egyszerűen utálom gyyengéden csinálni, én dugni szretek. Ha a pasim gyengéden csinálja majd megőrülök, vagy csinálja rendesen vagy inkább ne csináljon semmit. Semmi jót nem találok benne ha nem keményen, durván csináljuk. Szerencsére eddig csak ilyen pasijaim voltak.
Ti, pasik szeretitek így? Ha ezzel a barátommal vége lesz, remélem a következők is ilyenek lesznek. Én eddig úgy tapasztaltam h a pasik 95%-a durván szereti, van olyan aki nem??

de nagy barom vagy te!
gondolom, valami 18 éves kis hülye vagy
jó sekélyes az életed :)
hi-hi

Érdekes a gondolkodásod, egy másodpercre eszembe jutott, hogy mennyi unatkozo tini srác ülhet otthon és fantáziálhat olyan lányokról, akik igy szeretik...
Vannak olyan férfiak, akik gyengéden szeretik. És ha egyszer nem a dugásért leszel valakivel, hanem megpróbálod élvezni nem csak a szexet, de az erotikát is, akkor talán egy új világ nyílik ki előtted!

néha gyengéden, néha durván, néha ebben a sorrendben

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!