Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálok szeretkezni? Miért baj ez?
Egyszerűen utálom gyyengéden csinálni, én dugni szretek. Ha a pasim gyengéden csinálja majd megőrülök, vagy csinálja rendesen vagy inkább ne csináljon semmit. Semmi jót nem találok benne ha nem keményen, durván csináljuk. Szerencsére eddig csak ilyen pasijaim voltak.
Ti, pasik szeretitek így? Ha ezzel a barátommal vége lesz, remélem a következők is ilyenek lesznek. Én eddig úgy tapasztaltam h a pasik 95%-a durván szereti, van olyan aki nem??

Amúgy szerintem csak nyugtatgatjátok magatokat, h pasitok gyenédrn szereti. Tuti h ő is szeretné néha durvábban, csak szeret és megteszi értetek h gyengéden csinálja. De nem hinném h nagyon tiltakozna ha azt mondanátok neki h ma durvábban szeretném...
Persze, ha vki nem bot az ágyban akkor már nem is szereti a parterét. Jellemző...

hülyeségeket beszélsz. a pasik nem csak a durva szexet szeretik. ha igen, akkor az CSAK SZEX, semmi más. érzelemmentes. nekem állandó partnerem van, és énsem csak gyengéden csinálom. viszont van amikor a párom irányít, és ő csinálja gyengéden, mert éppen úgy szeretné.
és hidd el, ismerem az érzelemmentes szexet is, pont olyan amilyennek te leírtad. csak szex.

Miért kell ezen vitatkozni? Ha te azt szereted, hogy megkefélnek mint a sarki k*rvát, akkor csináld úgy. :)
Egyébként néha én is vágyok ilyen nőre mint te.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!