Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Utálok szeretkezni? Miért baj ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálok szeretkezni? Miért baj ez?

Figyelt kérdés

Egyszerűen utálom gyyengéden csinálni, én dugni szretek. Ha a pasim gyengéden csinálja majd megőrülök, vagy csinálja rendesen vagy inkább ne csináljon semmit. Semmi jót nem találok benne ha nem keményen, durván csináljuk. Szerencsére eddig csak ilyen pasijaim voltak.

Ti, pasik szeretitek így? Ha ezzel a barátommal vége lesz, remélem a következők is ilyenek lesznek. Én eddig úgy tapasztaltam h a pasik 95%-a durván szereti, van olyan aki nem??

2009. jún. 16. 16:09
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem meg nem igaz, hogy a pasik 95%-a durván szereti. Ez a te statisztikád, gondolom azokból számoltad akikkel együtt voltál. Másrészt a hasonoló hasonlót vonz, így nem véletlen hogy ilyen pasikkal akadtál össze. Egyébként szeretek dugni, szeretem kicsit durvábban csinálni, csak ilyen partner kell(ene) hozzá. F28
2009. jún. 16. 16:20
 12/56 anonim ***** válasza:
87%
A 16:11-es nem azt írta,hogy egy ribanc vagy off.Olvasd el rendesen a mondatot.
2009. jún. 16. 16:25
 13/56 A kérdező kommentje:

Amúgy szerintem csak nyugtatgatjátok magatokat, h pasitok gyenédrn szereti. Tuti h ő is szeretné néha durvábban, csak szeret és megteszi értetek h gyengéden csinálja. De nem hinném h nagyon tiltakozna ha azt mondanátok neki h ma durvábban szeretném...

Persze, ha vki nem bot az ágyban akkor már nem is szereti a parterét. Jellemző...

2009. jún. 16. 16:26
 14/56 A kérdező kommentje:
Elolvastam rendesen, ezzel is csak nyugtatgatja magát h a pasik nem szeretik az ilyen csajokat csak megdugni. Mert fáj neki h vannak ilyen nők is mint én, akik igazán élvezik a szexet és bevállalósak, nem csak szétteszik a lábukat.
2009. jún. 16. 16:28
 15/56 anonim ***** válasza:
67%
Nekem nem fáj hogy ilyen vagy, inkább irigylem kicsit a pasid. :) F27
2009. jún. 16. 16:34
 16/56 anonim ***** válasza:
88%

hülyeségeket beszélsz. a pasik nem csak a durva szexet szeretik. ha igen, akkor az CSAK SZEX, semmi más. érzelemmentes. nekem állandó partnerem van, és énsem csak gyengéden csinálom. viszont van amikor a párom irányít, és ő csinálja gyengéden, mert éppen úgy szeretné.

és hidd el, ismerem az érzelemmentes szexet is, pont olyan amilyennek te leírtad. csak szex.

2009. jún. 16. 16:35
 17/56 A kérdező kommentje:
Ne akard már nekem megmondani hogy érzelemmentes-e vagy sem... nem akarod magadnak bevallani hogy vannak ilyen nők is, ennyi. Az egyik pasim szerette volna néha gyengédebben is, csináltuk úgy is, de szinte idegesített nem hogy elélvezzek. Részben ezért is lett vége. Szóval én ilyen vagyok, és hidd el, van aki így szeret és sok pasi van aki nem szereti gyengéden( max. nagyon ritkán) és csak a barátnője kedvéért csinálja úgy.
2009. jún. 16. 16:40
 18/56 anonim ***** válasza:
80%

Miért kell ezen vitatkozni? Ha te azt szereted, hogy megkefélnek mint a sarki k*rvát, akkor csináld úgy. :)

Egyébként néha én is vágyok ilyen nőre mint te.

2009. jún. 16. 16:44
 19/56 anonim ***** válasza:
81%
Nekem most ilyen barátnőm van, mint te. És az az igazság, hogy régebben sok mindent megtettem volna egy ilyen lányért, de most már kezdem nagyon unni. Hiányzik az érzékiség és az erotika.
2009. jún. 16. 16:46
 20/56 A kérdező kommentje:
Azért normálisabb hasonlatot is találhattál volna. Akkor szexeljeke tovább csigalassúsággal, nehogy legyen benne egy kis élvezet, remélem talál belevalóbb nőt a pasitok, mert bot az van mindenütt.
2009. jún. 16. 16:47
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!