Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek a durva szopást/szoptatást?
Az egyik válaszban olvastam hogy vki nem szereti, ha orális szex közben a pasi a lány fejére teszi a kezét és úgy rángatja annak a fejét. Meg szopás közben amikor húzza a lány haját. Tényleg nem szeretitek? meg azt is olvastam, hogy térdelve megalázó. Nagyon-nagyon meglepődtem ezeken, mert én imádom csinálni.
Fiúk, ti sem szeretitek így csinálni?
És ha ennyit sem szerettek, akkkor a torokszopással mi van? Az durvább, bár én azt is imádom...

A nyalást ne tévesszük össze azért ezzel... Mert sztem egyik lány sem csinála azt a pasi fejével, hogy erőszakkal rángatja vagy négykézlábra kényszeríti a pasiját, mint egy kutya!
Ha a szerelmem csinálja nekem ezt a szopatós dolgot már hosszú bizalmas kapcsolatban azzal semmi gond nincs. De ha csak mondjuk egy éjszakás kalandra lenne szükségem vagy egy korai kapcsolat lenne akkor biztos nem engedném meg! (nem vagyok se prűd se nem normális:) )
hath szerintem megalazoo!!!
es en utalom az oralisat :)
meg soha nem csinaltam csak nekem csinalta a baratom...
es nem is akarom ki probalni

Nem érted, hogy mi a problémája sok embernek?
Kijelented, hogy jaj de jó, akkor a többség normális. Semmi jogod arra, hogy megbélyegezd az embereket, te így szereted, neked így normális, másoknak nem. Nincs ebben semmi kivetnivaló. Baromira sértő. És ezt nem azért mondom, mert nekem is megalázó, mert egyáltalán nem, én szeretem ezt csinálni, mert tudom, hogy ettől függetlenül tisztel, szeret a barátom. Mondjuk térdelve nem szoktuk, illetve a hajamat sem húzza túl sokszor, de a fejemet általában megfogja közben. Szóval tényleg csak annyi, hogy ne így állj már hozzá, hogy mi vagyunk a normálisak, a többség meg hülyékből áll. Kinek mi, ha nem ebben a kapcsolatban lennék, amiben most vagyok, szerintem én sem hagynám.

IGEN!
De ha a Szandy-ról van szó, cserébe neki is bármit megteszek! ;)
Van ám nyelvem is... Az is nagy! :P
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!