Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretitek a durva szopást/szo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretitek a durva szopást/szoptatást?

Figyelt kérdés

Az egyik válaszban olvastam hogy vki nem szereti, ha orális szex közben a pasi a lány fejére teszi a kezét és úgy rángatja annak a fejét. Meg szopás közben amikor húzza a lány haját. Tényleg nem szeretitek? meg azt is olvastam, hogy térdelve megalázó. Nagyon-nagyon meglepődtem ezeken, mert én imádom csinálni.

Fiúk, ti sem szeretitek így csinálni?

És ha ennyit sem szerettek, akkkor a torokszopással mi van? Az durvább, bár én azt is imádom...

2009. jún. 15. 22:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
82%

Egyáltalán nem tartom megalázónak a szopást, szeretem, ha a pasi fogja közben a fejem, de a mélytorkozást nem szeretem.

22/L

2009. jún. 15. 22:15
 12/30 anonim ***** válasza:
81%
Lány vagyok és imádom, amikor a barátom a fejemre teszi közben a kezét és irányít. Néha én fogom meg a kezét és a fejemre teszem, hátha magától nem "mer" ilyet kérni tőlem... én szeretem. Jobban, mint ő. Legalábbis többször akarom. :-(
2009. jún. 15. 22:16
 13/30 anonim válasza:
85%
szeretném, de meghánytatna :D
2009. jún. 15. 22:20
 14/30 anonim ***** válasza:
74%

simán! :D

mindegyiket szeretem csinálni a barátomnak:) imádom mikor élvezi azt amit nyújtok neki:) egyáltalán, semmi megalázó nincs ebben!!!

20/L

2009. jún. 15. 22:25
 15/30 anonim válasza:
37%
Fogj egy banánt vagy virslit,és kezd el ledugdosni a torkodon.Rossz érzés mi?És ha más dugdosná le,úgy ahogy ő akarja??
2009. jún. 16. 00:00
 16/30 anonim ***** válasza:
93%
Én jobb szeretem, ha közben én irányítok, mert én érzem, hogy meddig tudom úgy bekapni, hogy ne kezdjek el öklendezni vagy valami.
2009. jún. 16. 00:05
 17/30 A kérdező kommentje:

"Fogj egy banánt vagy virslit,és kezd el ledugdosni a torkodon.Rossz érzés mi?És ha más dugdosná le,úgy ahogy ő akarja??"

Képzeld h é szoktam csinálni és a pasi úgy nyomkodja ahogy neki tetszik és még nem fulladtam meg. én IMÁDOM!!!

2009. jún. 16. 00:19
 18/30 anonim ***** válasza:
30%
akkor TE nem vagy normális . Azért kikérem magamnak hogy ilyet írj hogy "jó látom a többség normális" .b+ attól mert nem szeretem ha úgy kezelnek mint vmi szexrabszolgát attól még nemhiszem h nem vagyok normális .
2009. jún. 16. 08:08
 19/30 anonim ***** válasza:
77%
Nekem semmi bajom nincs a térdeléssel, nem tartom megalázónak, meg a mélytorkozást se. Csak azt nem szeretem, ha a barátom a fejemre teszi a kezét, és tolja-tolja belém a f.rkát. Nem tartom ezt se megalázónak, csak néha hirtelen túl mélyre tolja, és akkor már elkezdek öklendezni. Jobb szeretem magam kézbe venni a dolgok irányítását:)
2009. júl. 16. 00:54
 20/30 anonim ***** válasza:
72%

Áááááááá, a legjobb.

Még a rendes szexnél is jobban szeretem :S :D

2009. júl. 16. 01:07
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!