Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek a durva szopást/szoptatást?
Az egyik válaszban olvastam hogy vki nem szereti, ha orális szex közben a pasi a lány fejére teszi a kezét és úgy rángatja annak a fejét. Meg szopás közben amikor húzza a lány haját. Tényleg nem szeretitek? meg azt is olvastam, hogy térdelve megalázó. Nagyon-nagyon meglepődtem ezeken, mert én imádom csinálni.
Fiúk, ti sem szeretitek így csinálni?
És ha ennyit sem szerettek, akkkor a torokszopással mi van? Az durvább, bár én azt is imádom...
Én imádom orálisan kielégíteni a szerelmem. Nem megalázó, de csak az csinálja, aki helyesnek találja a szex ezen válfaját.
F/21
Én is hasonlóan gondolom mint a kérdező :))
Szerintem nem megalázó térdelve, és azt is szeretem, ha húzza a hajam :)Sőt a mélytorkozást is szeretem! A többit nem is említem :) 20/L
igen én vagyok!!!XD
Jó ötlet!!!!Köszi!!!XD
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!