Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem sikerült a behatolás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem sikerült a behatolás?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt este le akartam feküdni a barátommal. Bedugtuk olyan 5-6 centire utána meg mintha egy betonkő lett volna bent.Miért volt?pedig teljesen el voltam lazulva!
2009. jún. 15. 19:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az A kőtömb az a szűzhártyám?mert arra is gondoltam hogy nem elég "hosszú" a hüvelyem és az a méhszájam...
2009. jún. 15. 21:33
 12/16 anonim ***** válasza:
47%

ha a lány felhúzza a lábait, akkor megrüvidül a hüvely. Vérzés előtt ráadásul leszáll am méhszáj pár centit, ettől tovább röcidül a hüvely.

De ez a betonfal-érzés, amit leírtál, annyira tipikus, hogy én teljesen másra gondolnék.

Ha a fiúnak olyan, mintha falba ütközne, a lánynak meg annyira fáj, mintha késsel akarnának behatolni, akkor az jó eséllyel nem a szűzhártya, hanem vaginizmus: a hüvelyizmok görcsösen összeszorulnak akaratlanul, és a lány nem tudja elernyeszteni, akárhogyan is akarja.

Tudom, miről beszélek, mert nekem is volt, az első behatolás nem sikerült, és nem sikerült utána a második sem. Én azt hittem, hogy biztos túl szűk a szűzhártyám, és nem akar átszakadni. Át akartam vágatni, de a nőgyógyász közölte velem, hogy nincs mit átvágni: vaginizmusom van. Nem hittem neki, így még aznap elmentem egy másikhoz. Az megerősítette az első orvos diagnózisát.

Azt hittem, meghalok a szégyentől és elsüllyedek. Össze voltam törve teljesen. Szerencsére a párom nagyon megértő, segítőkész és türelmes volt velem. Három hétig minden este tágítottunk az ő ujjaival, nappal meg Kegel-gyakorlatokat végeztem a buszon, vagy bárhol. Megtanultam bánni a hüvelyizmaimmal, összeszorítani és elernyeszteni őket. Lassan haladtunk előre: előbb csak egy ujját tudta bedugni, aztán kettőt, de még fájt, aztán már a kettő is lazán csusszant, de a három ujj még fájt és így tovább. A harmadik hét végén sikerült annyira kitágulnom, hogy sikerült a péniszével is behatolnia. :-) És amint egyszer ellazultam és sikerült, utána már mindig sikerült. A fájdalmas hüvelygörcs egyszerűen eltűnt.

A három hét alatt sokat beszélgettem erről két barátnőmmel is. Mindkettőnek volt ilyen problémája, sőt, az egyiknek két másik barátnője is így járt az első alkalommal. Úgy tűnik, több nőt érint, mint ahányan bevallják.

Magyarországon sajnos nem árulnak tágítókat, pedig azokkal még gyorsabb eredményt lehet elérni, ha felteszed és órákig fennt hagyod a hüvelyedben. Akár egy hét alatt is rendbe lehet jönni.

Ha pár hónap alatt magad nem érsz el mérhető eredményt, akkor el kell menned szexuálpszichológushoz, mert egyedül nem fogod tudni megoldani a problémádat.

Itt mindent leírnak: [link] Alaposan olvasd végig!

Remélem, segíthettem. :-)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__2800..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__2652..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__2709..

2009. jún. 15. 21:52
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát...remélem nekem nincs ilyenem:'(
2009. jún. 16. 09:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is. Látatlanba nem tudom megmondani, menj el nőgyógyászhoz, és ne szégyellj mindent elmondani neki!
2009. jún. 17. 07:27
 15/16 A kérdező kommentje:
Régen próbált megujjazni a barátom az jó volt...De remélem csak azért éreztem azt,mert feszült voltam!!
2009. jún. 18. 12:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt kellemetlen, de mondjuk mi egy széken csináltuk először..Ezt azért tudom javasolni, mert te irányítasz, és végül is elég gyorsan túlesel rajta, mintha lassan betolná
2009. jún. 18. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!