Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerült a behatolás?
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt este le akartam feküdni a barátommal. Bedugtuk olyan 5-6 centire utána meg mintha egy betonkő lett volna bent.Miért volt?pedig teljesen el voltam lazulva!2009. jún. 15. 19:29
1/16 anonim 

válasza:

hmm érdekes kérdés velem is most volt h leakartam feküdni barátommal de nekünk nem ez volt hanem non fájt mikor beljebb ment szal nem non síkerült bár montam hnyugottan majd elmulik annyira aranyos volt h monta akk ink hadjuk mert nem akarja h rossz legyen:):):)
2/16 A kérdező kommentje:
Hát...nekem is nagyon fájt!nem értem miért volt ott olyan:( és ti mit csináltatok utána?
2009. jún. 15. 19:41
3/16 anonim 

válasza:

....-Elèggè sìkos voltàl?
Nekem ugyanez miatt (mindig tok szàraz vagyok) csak harmadjàra sikerult, ès nagyon fàjt!!! Pròbàljàtok meg sìkosìtòval!! (amit amugy èn most is hasznàlok, mert odalenn Szahara van)
4/16 anonim 

válasza:

szüzek vagytok?mert nekem is ilyen volt,rohadtul fáj,de ha tovább csináljátok akkor átszakad a hártya.
5/16 anonim válasza:
esetleg lehet hoyg nem volt rád oylan ahtással nem hozott lázba hoyg tényleg ellazulj avgy ahbár azt mondod hyog teljesen ellazultál lehet hoyg potn abbana pillanatban ment el ez a izgatotság és akkor sajnos nem fog egy könynen összejönni de szüzek vagytok? vagy te?
6/16 A kérdező kommentje:
Igen mindketten szüzek vagyunk!
2009. jún. 15. 19:50
7/16 anonim 

válasza:

hát akkor azért!
csináljátok csak,nem egy másodperc,de menni fog,és érezni fogjátok mindketten,hogy átszakadt.
nem kell aggódni,csak túlélni,ha ennyire fáj.
mondom nekem is nagyon fájt,de a párom segített,meg mindig kérdezgette,hogy nagyon fáj-e,de beszélni se tudtam:D
8/16 anonim válasza:
ha előtte orálisan kielégit és te vagy alul ellazulsz angyobb terpesz és sikerülni fog kellemetlen lessz de sikerülni fog
9/16 A kérdező kommentje:
miért lesz kellemetlen?
2009. jún. 15. 20:36
10/16 anonim 

válasza:

hány éves vagy?
hát,mert az első kellemetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!