Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem sikerült a behatolás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem sikerült a behatolás?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt este le akartam feküdni a barátommal. Bedugtuk olyan 5-6 centire utána meg mintha egy betonkő lett volna bent.Miért volt?pedig teljesen el voltam lazulva!
2009. jún. 15. 19:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
hmm érdekes kérdés velem is most volt h leakartam feküdni barátommal de nekünk nem ez volt hanem non fájt mikor beljebb ment szal nem non síkerült bár montam hnyugottan majd elmulik annyira aranyos volt h monta akk ink hadjuk mert nem akarja h rossz legyen:):):)
2009. jún. 15. 19:34
 2/16 A kérdező kommentje:
Hát...nekem is nagyon fájt!nem értem miért volt ott olyan:( és ti mit csináltatok utána?
2009. jún. 15. 19:41
 3/16 anonim ***** válasza:

....-Elèggè sìkos voltàl?

Nekem ugyanez miatt (mindig tok szàraz vagyok) csak harmadjàra sikerult, ès nagyon fàjt!!! Pròbàljàtok meg sìkosìtòval!! (amit amugy èn most is hasznàlok, mert odalenn Szahara van)

2009. jún. 15. 19:43
 4/16 anonim ***** válasza:
szüzek vagytok?mert nekem is ilyen volt,rohadtul fáj,de ha tovább csináljátok akkor átszakad a hártya.
2009. jún. 15. 19:45
 5/16 anonim válasza:
esetleg lehet hoyg nem volt rád oylan ahtással nem hozott lázba hoyg tényleg ellazulj avgy ahbár azt mondod hyog teljesen ellazultál lehet hoyg potn abbana pillanatban ment el ez a izgatotság és akkor sajnos nem fog egy könynen összejönni de szüzek vagytok? vagy te?
2009. jún. 15. 19:50
 6/16 A kérdező kommentje:
Igen mindketten szüzek vagyunk!
2009. jún. 15. 19:50
 7/16 anonim ***** válasza:

hát akkor azért!

csináljátok csak,nem egy másodperc,de menni fog,és érezni fogjátok mindketten,hogy átszakadt.

nem kell aggódni,csak túlélni,ha ennyire fáj.

mondom nekem is nagyon fájt,de a párom segített,meg mindig kérdezgette,hogy nagyon fáj-e,de beszélni se tudtam:D

2009. jún. 15. 19:53
 8/16 anonim válasza:
ha előtte orálisan kielégit és te vagy alul ellazulsz angyobb terpesz és sikerülni fog kellemetlen lessz de sikerülni fog
2009. jún. 15. 20:28
 9/16 A kérdező kommentje:
miért lesz kellemetlen?
2009. jún. 15. 20:36
 10/16 anonim ***** válasza:

hány éves vagy?

hát,mert az első kellemetlen...

2009. jún. 15. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!