Miért nem sikerült első alkalommal a "behatolás"?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, és még mindig szűz. Nos a párommal kb. 1 hónapja ismerkedtünk meg, és próbálkoztunk pár napja. Ujjal és nyelvvel is kielégített. Viszont nem tudott ujjal a hüvelyembe nagyon mélyen behatolni. Állítása szerint egy izomba ütközött, ami nem engedte tovább....nos én ebben nem hiszek. Utána próbálta volna nem ujjal, de egyszerűen nem fért be, és nem léptünk tovább....Próbáltam egész idő alatt ellazulni, de nem sikerült mindig.Várom a véleményeket, mi lehetett a gond, és mit gondoltok erről. (Szerintem lehet, hogy lelki dolgok állnak a háttérben, amiért nem tudott behatolni, de nem vagyok ebben sem biztos...) Köszönöm előre is a válaszokat!2009. júl. 13. 14:31
1/7 anonim válasza:
vagy izgultál, vagy nemvagy elég tág, mert nemsűrűn újjazott a barátod.
2/7 anonim válasza:
Én olvastam a "vaginizmusról". tudom most elég hülyén hangzik, de tényleg van ilyen! A hüvely görcsös összerándulása ami lehetetlenné teszi a behatolást. Sok oka lehet (pl:szigorú neveltetés, érzelemhiány, partner tudatalatti elutasítása valamilyen okból és még sorolhatnám) Nem betegség, és nem befolyásolható akaratlagosan. Tudatalatti védőreflex. De vannak gyakorlatok amikkel tudsz ez ellen tenni.
3/7 anonim válasza:
Szia!A legegyszerűbb ok az lehet,hogy túl vastag a szűzhártyád.(ez lehet az az izomszerű, amit a párod mond)Ha így van, akkor sajna nem lesz egyszerű dolgotok.Tényleg nagyon el kell lezulnod,ha lehet ne is nagyon koncentrálj a z aktus ezen részére és fájni is fog, bármilyen finoman csináljátok majd.De lehet lelki dolog is, mint ahogy a többiek írták.Pusza
4/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi az eddigi válaszokat. Amúgy a partnerem pár centi mélyen betudta tenni az ujjait....
Amúgy már én is hallottam a vaginizmusról, utána is olvastam, de azért remélem nem az a probléma.
2009. júl. 13. 15:39
5/7 anonim válasza:
Próbálkozzatok fúróval, állítólag segít.
6/7 anonim válasza:
jaj, nemkell rögtön a legrosszabbra gondolni, mert előszhör nemsikerül a behatolás...vaginizmus, mindenféle fertőzések...
először a legegyszerűbb "gondokon" kéne begondolkozni, pl h milyen gyakran szokott újjazni, használsz e tampont...van aki még a tampont se tudja elsőre felhelyezni, és nincsen se vaginizmusa, se semmilyen más betegsége...egyszerűen nem volt még "használatban" az a rész. idő kell ahhoz, h "megszokja"
7/7 anonim válasza:
Ha ujjal nem megy, akkor a fiú nemi szervével még annyira se fog. Lehet, hogy izgultál, nem az érzéseidre koncentráltál, hanem folyamatosan gondolkodtál, és a szexben nem az agyé a főszerep, hanem érzéseké, az érzékelésé. Lehet, hogy csak nem izgultál fel eléggé (az előbb említett dolgok miatt). Vagy pedig ennyi idő után még nem készültél fel a dologra, pláne szűz lányként. Egy hónap nagyon rövid idő, egy kis várakozással és türelemmel szerintem minden probléma meg fog oldódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!