Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig szoktatok csókolózni?
Figyelt kérdés
Kb.hány percig szoktátok egyfolytában? Csak mert mi az új pasimmal egy óráig csináltuk,pár perc megszakítással...ez normális?2009. jún. 13. 17:59
11/17 anonim 

válasza:

Nekem volt olyan tavaly nyáron mikor még járhattam hozzá, hogy reggel 10től nála voltam délután 5ig, és folyamatosan, kicsi szünetekkel... :) mostmár nem mindig csókolózunk, mert kicsit továbbjutottunk a pettingig. Szóval imádom! *-*
12/17 anonim 

válasza:

nekem az exemmel olt h 3 órát csokoloztunk pontosítva 3óra 12 perc:Pdirekt az elején és a végén menéztem az idöt..:Pannyira belemerültünk nekem valahogy csak 5 percnek tünt...:)a haj..na igen nekem nem egy srác monta az eper ízü sampoont felkéne már találni:P!!15/L
13/17 anonim válasza:
Nekem életem első csókja 2 és fél órásra sikeredett. Csak annyi szünet volt benne, míg pozíciót váltottunk. Legközelebb már 3 órás volt a csók, de akkor kicsit eldurvult és a barátnőm elélvezett csak a csóktól. Én nem is tudtam addig hogy van ilyen, ő is nézett, majd kiszaladt a fürdőbe zavartan, és visszajött 10 perc múlva másik bugyiban.
14/17 anonim 

válasza:

Vúúúú!:)
Második párkapcsolatomat élem,még fiatalok vagyunk,de ma 2 órán keresztül csináltuk,és nagyon élveztem,annyira jól csókol!
Imádok vele csókolózni...és akkor utána még jöhet a többi is..:P
15/17 anonim 

válasza:

nekem az első barátommal volt vagy 4-5óra de tényleg egy pillanatnak tűűűnt:D
16/17 anonim 

válasza:

mi órákig szoktunk a barátommal:) 2-3 óra simán elrepül:) ja és több mint fél éve vagyunk együtt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!