Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi ideig szoktatok csókoló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig szoktatok csókolózni?

Figyelt kérdés
Kb.hány percig szoktátok egyfolytában? Csak mert mi az új pasimmal egy óráig csináltuk,pár perc megszakítással...ez normális?
2009. jún. 13. 17:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ,hol vagyunk. Ha otthon vagyunk, akkor sokáig, mert azonnal felizgulok és akkor kell más is. :) Utcán nem is szoktunk, meg másnál sem, pont ezért..no meg nem is tartozik másra. Szerintem normális. Élvezitek egymást,ez jó!:)
2009. jún. 13. 18:02
 2/17 anonim ***** válasza:
84%
a 2 perctől a nagyon sokáig ..........................
 3/17 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem ez nem oké.:S

Forduljatok egy orvoshoz ezzel a nagy problémával.

4/17 anonim válasza:
100%
Persze hogy normális ha kívánjátok egymást.MI is hosszú ideig csókolózunk a párommal,5-15 perc.
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Normális!

Az exemmel mi még több mint 1 óráig csináltuk és kb 2-szer álltunk meg!!! Áhhh de jó hogy feltetted ezt a kérdést olyan jó visszagondolni! :)

6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, még sose mértem...

De régebben volt rá példa (akkor még más sráccal voltam, vagyis igazából csak kavartunk - ahogy ma mondani szokás)

hogy egész este csókolóztunk, úgy nagyjából este 6-tól 9-ig, amikoris már indulnom kellett... azalatt az idő alatt csak párszor álltunk meg, hajszál miatt, vagy testhelyzet-váltás miatt, vagy egyéb apróságok miatt. :) Az szép volt... :) Kicsit sajnálom is, hogy végül azzal a sráccal nem jöttünk össze.

De most már kárpótol mindenért a Kedvesem, akivel olyan jó a csók, hogy sokszor mást nem is kívánok... :)

23/L

2009. jún. 13. 18:16
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszadó!

Jaja azok a fránya hajszálak, bár nekem 1 óra alatt csak egyszer akadt a szájában..xD De kivette és már folytattuk is..:P

18:02-es voltam! :)

2009. jún. 13. 18:25
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
18:02-18:25-ös: Hát, tudod, a problémát nehezítette, hogy mindketten hosszúhajúak vagyunk, úgyhogy hol az övé, hol az enyém landolt a szánkban, na meg az is, hogy az ágyán hevertünk, ami egy idő után két embernek roppant kényelmetlen volt... :D De tényleg szép volt, és már több, mint 3 éve... úhh, szeptemberben lesz 4... :D De még mindig szívesen emlékezem rá vissza.
2009. jún. 13. 18:32
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi már csak akkor csókolózunk a párommal ha szexelünk és nekem ez annyira rossz!:(Persze nem a szex közbeni csók hanem hiányoznak azok a meghitt kellemes pillanatok amit egy csók nyújthat.Lehet már igazán nem is tudom hogy kell azt csinálni:S
2009. jún. 13. 18:35
 10/17 A kérdező kommentje:

na,örülök,hogy ennyien szeretnek csókolózni...! :D

mondjuk az is igaz,hogy ezek a maratoni csókcsaták szerintem inkább a szerelem elején vannak,amikor még minden új...ennél jobb érzés nincs is...:)

Nah,szóval vannak még itt csókrekorderek? :D

2009. jún. 13. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!