Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig szoktatok csókolózni?

Szerintem ez nem oké.:S
Forduljatok egy orvoshoz ezzel a nagy problémával.

Normális!
Az exemmel mi még több mint 1 óráig csináltuk és kb 2-szer álltunk meg!!! Áhhh de jó hogy feltetted ezt a kérdést olyan jó visszagondolni! :)

Nem tudom, még sose mértem...
De régebben volt rá példa (akkor még más sráccal voltam, vagyis igazából csak kavartunk - ahogy ma mondani szokás)
hogy egész este csókolóztunk, úgy nagyjából este 6-tól 9-ig, amikoris már indulnom kellett... azalatt az idő alatt csak párszor álltunk meg, hajszál miatt, vagy testhelyzet-váltás miatt, vagy egyéb apróságok miatt. :) Az szép volt... :) Kicsit sajnálom is, hogy végül azzal a sráccal nem jöttünk össze.
De most már kárpótol mindenért a Kedvesem, akivel olyan jó a csók, hogy sokszor mást nem is kívánok... :)
23/L

Utolsó válaszadó!
Jaja azok a fránya hajszálak, bár nekem 1 óra alatt csak egyszer akadt a szájában..xD De kivette és már folytattuk is..:P
18:02-es voltam! :)

na,örülök,hogy ennyien szeretnek csókolózni...! :D
mondjuk az is igaz,hogy ezek a maratoni csókcsaták szerintem inkább a szerelem elején vannak,amikor még minden új...ennél jobb érzés nincs is...:)
Nah,szóval vannak még itt csókrekorderek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!