Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Dagadt 31 éves szüz mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dagadt 31 éves szüz mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon dagadt vagyok 160kg 31 éves és szűz! Van párom de egyszeüen nem tudunk semmit se csinálni! Valaki tud ötletet? Írjatok!
2009. jún. 11. 21:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%
én már az alapproblémát sem értem. nem fér oda a pasi vagy miért? ha a súlyod a gond akkor egyértelmű a kérdésre a válasz is, fel sem kellett volna tenni: fogyás.
2009. jún. 11. 23:27
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg hátulról a legjobb ötlet.

De megpróbálhatod, hogy feküdj le keresztben az ágyra, a fenekedet egészen a széléig, lábakat felkapni, aztán hajrá!

Megfelelő magasságú ágy kell, vagy valami alátét.

Ha te vagy a fiú (amit nem hinnék), akkor neked kell a hátadra feküdni, a lány meg lovagoljon.

2009. jún. 12. 01:40
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj el egy orvoshoz, és kérj tőle fogyókúrás receptet, kezd el, és ha látod majd a fogyást, akkor nem is akarod abbahagyni majd. Elég nehéz lesz kibírnod, hogy alig egyél, de jó lesz, csak kitartónak kell lenned:) Sok sikert bármit is kezdjél el!;)
2009. jún. 12. 07:42
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Úhh..azért elég bunkó válaszokat adtak páran...nem azt kérdezte a kérdető,hogy fogyjon e le hanem h milyen poziciókat használjanak...értelmetlenek vagytok..

szerintem a "kutyuspóz" az jó lehet vagy oldalt fekszel lábakat fel :) aztán had szóljon :) sok sikert

2009. jún. 12. 09:15
 15/19 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudom, ki írta, de az első oldal alján volt egy komment, hogy amilyen könnyű volt felszedni, olyan könnyű leadni is. Ehhez csak két dolgot szeretnék hozzáfűzni: ha hormonális, vagy genetikus a probléma, tehet bármit, más kiskora óta súlyproblémákkal küzd, és a jól megfontolt diéta, vagy mozgás sem segít sokat. Sőt, ilyen alkatú embereknek a mozgás nagyon megterhelő tud lenni. És nem a levegőbe beszélek: tapasztalat. Jóllehet, én magam nem vagyok olyan nagydarab, de a genetikus részét értem, a családomban egyetlen fogpiszkáló típusú ember sincs...

A másik pedig: ha elkezdesz hízni, nem egyik napról a másikra szedsz föl magadra 10-20 kilót, egy ideig fel sem tűnik, hogy hogy "megnőttél", és leadni mindig az első 10-15 kilót a legnehezebb... Én a 173 cm-emhez voltam 73 kg, ez azért nem kevés, és nagyon fáradtságos munkával értem el, hogy legyek 63. Azóta 65-66-nál állapodtam meg, és nem érekel...

Ennyit OFF-nak.

A kérdésre: már válaszoltam, az elsők között, most csak annyit szeretnék kérdezni, hogy lány vagy -e, vagy fiú, mert azért ez sem mindegy. Vannak pózok, amiket így, vannak, amiket úgy könnyebb megvalósítani. Na meg a szex nem csak abból áll, hogy bedugni a farkot, húzogatni, aztán kivenni... :) Kis kreatívság! :) Csak ügyesen!

2009. jún. 12. 09:56
 16/19 anonim ***** válasza:
Sztem. is le kellene fogynod azegészséged érdekében és én is csalk az előttem szólók véleményét osztom, h. hátulról, de én viszont a misszionáriust kihagynám!!
2009. jún. 26. 14:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem jutott eszedbe fogyni?
2009. júl. 18. 03:58
 18/19 anonim válasza:

Szerintem nem ciki az, hogy szűz vagy, és az sem, ha "kövér". Azért ti többiek arról ne feledkezzetek már meg, hogy egy pasi 100 kg-osan pasi, nem pedig piszkafákat akarunk látni.

Igen, kicsit kellene fogynia, de ez az ő dolga. Ennyi.

Milyen pózokat?

Hát a kutyapóz biztosan jó...De ha nem nyeri el a tetszéseteket, akkor próbálkozhattok a lovagló pozitúrákkal is. :-)

Volt páromnál bejött...és ő is mindig a hasára panaszkodott. ;-)

2009. nov. 3. 00:21
 19/19 anonim ***** válasza:
azért az ilyen "genetikus, mert a családunkban mindenki 100 kg körül van" érvekkel vigyázni kell, mert simán lehet, hogy csak koszorúérgyilkos kajákat főztök. Párom panaszkodott erre, aztán kiderült, hogy otthon mit esznek... Mióta én főzök rá, fél év alatt 7 kg-t adott le, pedig semmi extrát nem csinálok, csak igyekszem minimalizálni a tészta, szalonna, csülök, chips bevitelét és több zöldséget-gyümölcsöt etetek vele. Kérdező meg reménytelen eset, bár ha ilyen paraméterekkel képes volt partnert szerezni, akkor tényleg vannak csodák.
2011. júl. 25. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!