Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dagadt 31 éves szüz mit csináljak?

Tényleg hátulról a legjobb ötlet.
De megpróbálhatod, hogy feküdj le keresztben az ágyra, a fenekedet egészen a széléig, lábakat felkapni, aztán hajrá!
Megfelelő magasságú ágy kell, vagy valami alátét.
Ha te vagy a fiú (amit nem hinnék), akkor neked kell a hátadra feküdni, a lány meg lovagoljon.

Úhh..azért elég bunkó válaszokat adtak páran...nem azt kérdezte a kérdető,hogy fogyjon e le hanem h milyen poziciókat használjanak...értelmetlenek vagytok..
szerintem a "kutyuspóz" az jó lehet vagy oldalt fekszel lábakat fel :) aztán had szóljon :) sok sikert

Nem tudom, ki írta, de az első oldal alján volt egy komment, hogy amilyen könnyű volt felszedni, olyan könnyű leadni is. Ehhez csak két dolgot szeretnék hozzáfűzni: ha hormonális, vagy genetikus a probléma, tehet bármit, más kiskora óta súlyproblémákkal küzd, és a jól megfontolt diéta, vagy mozgás sem segít sokat. Sőt, ilyen alkatú embereknek a mozgás nagyon megterhelő tud lenni. És nem a levegőbe beszélek: tapasztalat. Jóllehet, én magam nem vagyok olyan nagydarab, de a genetikus részét értem, a családomban egyetlen fogpiszkáló típusú ember sincs...
A másik pedig: ha elkezdesz hízni, nem egyik napról a másikra szedsz föl magadra 10-20 kilót, egy ideig fel sem tűnik, hogy hogy "megnőttél", és leadni mindig az első 10-15 kilót a legnehezebb... Én a 173 cm-emhez voltam 73 kg, ez azért nem kevés, és nagyon fáradtságos munkával értem el, hogy legyek 63. Azóta 65-66-nál állapodtam meg, és nem érekel...
Ennyit OFF-nak.
A kérdésre: már válaszoltam, az elsők között, most csak annyit szeretnék kérdezni, hogy lány vagy -e, vagy fiú, mert azért ez sem mindegy. Vannak pózok, amiket így, vannak, amiket úgy könnyebb megvalósítani. Na meg a szex nem csak abból áll, hogy bedugni a farkot, húzogatni, aztán kivenni... :) Kis kreatívság! :) Csak ügyesen!

Szerintem nem ciki az, hogy szűz vagy, és az sem, ha "kövér". Azért ti többiek arról ne feledkezzetek már meg, hogy egy pasi 100 kg-osan pasi, nem pedig piszkafákat akarunk látni.
Igen, kicsit kellene fogynia, de ez az ő dolga. Ennyi.
Milyen pózokat?
Hát a kutyapóz biztosan jó...De ha nem nyeri el a tetszéseteket, akkor próbálkozhattok a lovagló pozitúrákkal is. :-)
Volt páromnál bejött...és ő is mindig a hasára panaszkodott. ;-)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!