Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Dagadt 31 éves szüz mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dagadt 31 éves szüz mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon dagadt vagyok 160kg 31 éves és szűz! Van párom de egyszeüen nem tudunk semmit se csinálni! Valaki tud ötletet? Írjatok!
2009. jún. 11. 21:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
biztos vannak olyan pózok, ahol a súly, vagy fizikum nem akadály. Keresgélj neten.
2009. jún. 11. 21:01
 2/19 anonim ***** válasza:
57%
palacsintát...
2009. jún. 11. 21:03
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj le adni pár kilót és az önbizalmad is megnőne legaláb..és nem lesz ilxen problémád.
2009. jún. 11. 21:03
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj , hogy ezt írom, de a súlyod az életedet veszélyezteti. Gyorsan próbálj fogyni, mégpedig orvosi segítséggel. Egyébként hátulról szerintem menne.
2009. jún. 11. 21:06
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Térdre ereszkedve és könyökölve. Egyenlőre. Aztán majd rájöttök esetleg más lehetőségre is.
2009. jún. 11. 21:08
 6/19 anonim ***** válasza:
62%
Először dobj le kb 100 kg-ot, utána lehet próbálkozni megint.
2009. jún. 11. 21:11
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
nő vagy? hát. próbáld meg rendbe tenni az önképed, iletve probálj meg változtani, olyaan, irányban, hogy jol érezd magd. tudom... izsonyatosan nehéz.. nagyon.. tudom. 60kg voltam, fogyni akartam, hát 15 kilótol szabdultam meg (sokak szerint már tul sovány vagyok..:S) de ez a 15 kiló is nem evés+ nagyonsok mozgás és sok akaraterő volt.:S szóval.. a súly. sztem kérj segítséget pl orvostol. v keress jó diétákat, bár nekem a nagyon kvés, nagyon alcsony kalóriatartalmu ételek+ csomo mozgás segített mondom. aztán. sminkeld magad. barnulj le, csináltasd meg szépre ahajad. ha van elehtőséged vegyél uj cuccokat. gondolom ez neked sajnos nem olyan egyzserű. :S valamint a fogyás. próbáld meg rendbe teeni magad. kívül először, majd ennek hatására lelkileg is jobb lesz. ha szeret a párod, segíteni fog!! beszéld meg vele! mindenképpen. figyelj magadra, próbáld meg jól érezni magad, ne az legyen, hogy elhanyagolod magad, "úgyis m1." alapon, hiszen fiatal vagy. még előtted az egész élet sok sok lehetősééggel.:) pozitívan gonodlkodj.:) remélem egy pici lelkesítést sikerült beléd csepegetetnem.:) sok sikert!!
2009. jún. 11. 21:13
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Könnyű ám azt mondani, hogy dobjon le 100 kilót! Tudod te hogy milyen sok az? Képzelj el 100 csomag 1 kilós lisztet (ez ált. 10 zsugornyi)...iszonyat mennyiség azt nem lehet csak úgy ledobni.

Én ebbe a fogyás-dologba egyébként (az előző mondataimat kivéve) nem akarok beleszólni, mert azt nem írtad, hogy milyen eredetű az elhízásod, de elsősorban az egészséged érdekében tényleg jó lenne megtalálnod azt a megfelelő módszert, életmódváltást, ami neked a leghatékonyabb, legegészségesebb.

A szexszel kapcsolatban pedig, az egyik megoldás, amit már javasoltak, az a térdelve, hátulról, vagy esetleg szerintem megpróbálhatjátok a misszionáriust is.

Előjátékhoz pedig, ne akrobatikázzatok, néha a legegyszerűbb a legjobb...feküdjetek egymás mellé, aztán úgyis érzitek, hogy hogy a kényelmes, praktikus.

Kitartást és sok sikert! Remélem megoldódik a problémátok!

2009. jún. 11. 21:49
 9/19 anonim válasza:
58%
Régen is ilyen voltál??
2009. jún. 11. 22:00
 10/19 anonim ***** válasza:
76%
21:49 - Szerintem nem tart tovább ledobni 100 kg-ot, mint amennyi idő alatt felszedett ennyit. Előbb kellett volna észbe kapni, de mostmár így járt.
2009. jún. 11. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!