Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj egyeseknek, ha egy nő sok pasival volt? Miért kell leku. zni?

Hát b@sszus, ebbe belenyúltam... Akkor én korlátolt vagyok, mert nem lenne gyomrom olyan lánnyal szexuális kapcsolatot létesíteni, aki már 15-20 partnert tud a háta mögött, teszem azt 20-22 évesen?? Hát könyörgöm, ez mutatja a degradáltságot, főleg az, hogy ennek még be is hódoltok! Nekem nem fáj, csak valahogy nincs kedvem többet azzal a lánnyal komolyan megismerkedni, értékét veszti női mivolta. Meg amúgy is, minél több partnere volt, azzal egyenes arányban nő a megbízhatatlansága, könnyűvéresége... Ezt tagadd le tee... Kutyából nem lesz szalonna, ugye mindenki ismeri ezt a mondást? Hát egy gyakori partnercserélősből sem lesz szende szűz soha!
Én ismerkedésnél igenis megkérdezem, mielőtt eléraknám a mézes madzagot!
1-3 Mosolygok, és örülök, hogy vannak még ilyenek, és hogy ilyet fogtam ki:)
3-5 2x meggondolom, de általában ez nem zavar
6-8 itt már nem igazán kell, sokat veszt az önképén
9 felett pedig nem foglalkozom vele tovább!
Na most akkor korlátolt vagyok, mert nem hódolok be annak, hogy minden nő dugassa agyon magát, a lényeg a mennyiség főben kifejezve? Szerintem épp ti vagytok korlátoltak. Azért kell lek.rvázni, mert megérdemli! Ennyi, pont!
-ReapeR-23/F
És neked eddig hány partnered volt, ha már ennyire számítanak a számok?
Mert pont az a lényeg, hogy most mi van, nem az, hogy előtted mi volt.
Ezt most kicsit nehezen tudom elképzelni, ahogy belezúgsz egy csajba, beszélgettek, szépen alakul minden, és egyszer csak rákérdezel és megmondja, hogy ő már 9 kilenc pasival járt és le is feküdt. Erre rögtön undorrá fordul a rajongás és a lányt, akit eddig aranyosnak tartottál, ezentúl k.rvának fogsz? Bocsi, de akkor tényleg korlátolt vagy...

A partnereim számát nem kötöm az orrodra, és az a baj, hogy nem ismersz, így azt sem tudod, hogy milyen vagyok... A korlátolthoz túl intelligens vagyok... Mellesleg soha! nem vagyok szerelmes, mindig ésszel gondolkozom. Ezért sincsenek nagyon sikeres párkapcsolataim. De ez megintcsak nem rád tartozik. Az pedig hogy mit hogy tudsz elképzelni, a saját fantáziád szegénységét mutatja, ugyanis alternatív utak is vannak ennek kiderítésére, csak ész és türerelem kell hozzá... Nekem volt xy hónapig tartó kapcsolatom is, akkor sem lettem szerelmes, nekem az nem megy, így nem is rajongok a nőkért... Az aranyos lány akkor is aranyos marad, csak nem akarok vele együtt lenni akkor már! Ez nem korlátoltság te agyoniskolázott! Csak épp más a hozzáállásom, mint neked. Más szempontok szerint keresek, mint te, és bizony ebbe beletartozik, hogy gorcső alá veszem, hogy a hőn óhajtott nőnemű egyed mégis milyen ember. És erről sokat elárul a partnerei száma is. Egy rib@nccal meg nem kezdek, nekem nem hiányzik, hogy a hátam mögött kiröhögjenek, hogy mekkora gyökér vagyok, hogy egy ilyennel jöttem össze, ők tudják, hogy egy kurv@ a hölgy, én meg nem hiszem el... Ebbe számtalan pasi belebukott már! És édes öcsém te... Áh, mind1.
-ReapeR-23/F

Utolsónak
Lehet eddig nem voltál szerelmes, de ez nem azt jelenti, hogy nem is leszel soha. És akkor nem leszel ennyire logikus. A másik meg, mit számít a haverjaid véleménye, mért nekik akarsz megfelelni. Nem mindig más véleményére kéne adni, különben meg egy igaz barát nem kiröhög, hanem tanácsot ad, vagy elmondja a véleményét a szemedbe. Rossz lehet úgy élni, hogy nem teheted amit jónak látsz, mert akkor mit gondol rólad xy. Különben meg az egyik hozzászóló elég jól leírta itt, hogy a mai fiatalok annyira "buták", hogy mindenkit lerib@ncoznak, aki valamiért nem szimpatikus nekik, vagy irigyek rá, fogalmuk sincs arról milyen életet is él valójában. Egy ilyen lánynak elég rossz híre lehet, viszont a valóságban lehet egy értékes ember. A másik meg, Te sosem voltál szerelmes, de nyilván voltál már együtt lánnyal. Feltételezem, hogy ezért sűrűbben cserélgeted a partnereidet. Egy lány ezt nem teheti meg, ő nem keresheti az igazit? Senkinek semmi köze ahhoz, hogy egy lány/nő hány férfival volt már együtt (intelligens férfi szerintem sose tenne fel ilyen kérdést egy nőnek), de egy magára kicsit is adó nő ezt diszkréten csinálja, nem nyilvánosan "hetyeg" egy férfival.
Sohasem voltál szerelmes? :O
Így érthetőbb ez a * hozzáállás. Mivel ezek szerint neked csak arra kell a nő, hogy büszkélkedj vele, és hogy mások előtt felvágj (ezért fontos ennyire a véleményük számodra). Azért rossz lehet így, ilyen hozzáállással élni, sajnállak... :S

Hát azért túl messzire menő következtetéseket vágtál le...
Nekem nem azért kell nő, hogy dicsekedjek vele, mert nem! Azért, hogy jól érezzem magam... És ő is jól érezze magát! Amúgy nem váltogatom túl gyakran a partnereim, számokban viszont nem óhajtom kifejezni, az maradjon az én dolgom...
És nem, nem keresem az igazit, nem hiszek benne... Az igazi, a nagybetűs Ő nagyon ritkán adatik meg embereknek. Ezért tudunk alkalmazkodni a másikhoz...
Természetesen, lehetek még szerelmes, bár igazság szerint nem vágyom ilyen babérokra törni. Elvagyok én így is.
Jah, és a "sajnállak" jelző pedig visszataszító... miért is vagyok én sajnálva? Az olyan marha jó lesz nekem, vagy mi?
Hozzátéve női körökben jól mozgok, sok hölgy ismerősöm van, de nem azért mert kezelgetem őket, hanem mert általában kölcsönös tanácsadóként tartjuk egymást számon... Lévén "tuskó" mivoltomnak, nem fogok érzelmektől túlfűtött választ adni, és hidd el, egy objektív tanács még mindig jobb, mint hülyeségeket beszélni... És a nőkkel adódó problémáimat sem egy férfitól fogom megkérdezni, hanem inkább egy nőtöl...
Nem írtózom a sok partnert maga mögött tudó nőktől, csak eleve kizárom, mint lehetséges partnert. És ez mind felfogás kérdése. Neked olyan, nekem ilyen, a hajunkra is kenhetjük, soha nem fogunk tudni közös nevezőn megállapodni ebben...
-ReapeR-23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!